salata de cous cous cu macrou afumat

salata de cous cous cu macrou afumat

 Pranzul la birou e a real challenge atunci cand:

– e 10 seara the day before si n-am inca nici cea mai vaga idee ce mancam maine; lene – somn, lene – somn…
– biroul meu e inconveninetly far fata de bucatarie, ceea ce ma face sa-mi doresc sa mananc pe tastatura ceva ce nu necesita incalzire la microunde
– am trecut de la senzatia constanta de prea gol din primul trimestru de pregnancy la un prea plin epuizant si silnic, nimic nu-mi place, nu poftesc la nimic

Bun. Mancarea de azi adreseaza macar partial aceste issues, asa ca ma declar si eu partial happy. 

dovlecel ardei copt

Avem cous cous (cate o cescuta pentru fiecare portie), inabusit cu twice as much boiling water, sarat, piperat, uns cu nitel ulei de masline, presarat cu susan negru lightly toasted si stropit cu otet de orez (rice vinegar), de-ala de se foloseste la orezul de sushi. Avem dovlecel taiat cuburi si perpelit  in tigaie cu nomu si sare de mare. Avem macrou afumat. Si avem toate astea impreuna, garnisite cu bean sprouts din borcan (de la raftul de “exotisme” din Mega Image) si stropite cu sos de soia. Daca era de mancat acasa si daca Pufix nu era avers la asta, as fi pus si niste ceapa verde taiata mare si intoarsa pe toate partile in tigaie doar cateva secunde, ca sa release all its lovely flavour.

‘Nyways, asta-i pranzul de astazi, de servit cu ardei copt on the side. Enjoy!

tags: , , , , , , , 6 comments »

6 Responses to “salata de cous cous cu macrou afumat”

  1. Ada

    Yummy stuf!! Arata minunat! Si cred ca e tare gustos!

  2. flower

    Hei, mi-era dor sa te citesc. Dar…stiu cum este cu sarcina. Fetita mea implineste 2 ani. Si-o sa tot fi ingrijorata si mai tarziu, ai sa vezi. Insa, merita toata grija si rasplata va fi pe masura: gangureli, zambetele, degetele… noi suntem la pupici acum. Sa fii sanatoasa, linistita si fericita, ca sa ai un bebe la fel.

  3. catalina

    lovely pranz la caserola! pe langa ce ai tu acolo, salatica mea cu rosii, castraveti si masline adusa de acasa azi a parut o mare tristete! plus ca mi-ai facut asa o pofta de ardei copti!

  4. powerpuffcookie

    catalina, right back at you, acu’ mi-e mie pofta de rosii cu masline (e drept ca si cu nitica branza feta, de care nu am voie:p)

  5. Misaki

    Whaaaa, suna foarte bine! Si mie mi-a fost dor de tine, si pentru ca ai avut tu pauza ta si pentru ca nu mai apuc eu sa comentez. Dar de citit, citeeeeesc! Hugs!

  6. powerpuffcookie

    <3

Back to top