hummus de mazăre easy peasy

Am prins ultimul strop de lumină. Aveam o pungă de mazăre aproape plină și un blender mozolit cu pătrunjel și lămâie, de la ceva salată rece de paste pe care o făcusem pentru prânz.  Am fiert cu nonșalanță mazărea, un clocot sărat. Mazăre: meet blender murdar, blender murdar: meet mazăre. Ulei de măsline, lămâie, sare, piper, tahini, puțin praf de chimion și un cățeluș de usturoi zdrobit. Deasupra, iar ulei, iar piper, ba chiar și niște fulgi de chili because… why not.

În timp ce-mi aluneca degetul pe butonul turbo al aparatului de dezintegrat chestii, mă gândeam că vine primăvara și primăvara este ceva frumos. De atâta elocvență mentală era să adorm, practic. Voi luați cu lipie și bețe de morcovi și spuneți-mi, dacă vreți, ce-ați mai făcut de când n-am mai vorbit. Mâine poate apuc să vă scriu și eu despre ce se mai întâmplă în viața mea. Par egzamplî, despre cum am devenit o mică obsedată de *allthingsmakeup, frivolitate în brațele căreia mă arunc furtunos, numărând totuși în gând câte bilete la Enescu sau cărți pe hârtie aș fi putut cumpăra de banii ăia. Ce să-i faci, sunt un animal consumerist, da’ măcar îs drăguță 🙂

tags: , , , , 7 comments »

7 Responses to “hummus de mazăre easy peasy”

 1. Teodora

  Damn it! Am vazut prea tarziu postarea, adica dupa ce am ajuns acasa ? By the way, deja imi infloresc sperantele sa te vad des pe blog. Yeeeeeey!

 2. Iulia

  moamaaa ce culoare. You’re doing efforts girl so keep going writing every day and it will come natural again 🙂
  E ceva criza middle age cred cu cosmeticele – ajungem la varsta la care desi nu ne simtim chiar niste duoamne macar ne prefacem si noi un pic :))), cel putin eu.

 3. cookie

  Si mie imi infloreste ceva, for sure ;))))

 4. Natty

  Eu tocmai o termin cu make up ul dupa o perioada intensa, obsesiva, very money draining. Am devenit mai minimalista si ma concentrez pe skincare (care e de o mie de ori mai expensive anyway) Mi ar placea sa vad un best buys sau un haul la tine:)))
  Ce ma bucur sa te vad mai des pe blog dar mi e frica sa nu cobesc acum si sa dispari:) oricum, welcome back!
  Ps. Si te asteptam la Clu in continuare ??

 5. cookie

  @Natty: Un best buys ma gandeam sa fac, da da da :)) Desi nu am testat CHIAR ASA DE MULTE lucruri. Faci si tu un garage sale, btw?:))

 6. Enache Alexandra

  Dupa atata friptura, tochitura, grasime in general, vine vremea in care organismul ne cere o alimentatie cat mai fresh. Probabil ca ti-a ramas gandul la o salata ceva si ai conceput portia asta … verde. Cred ca e o garnitura faina.

 7. Larisa

  Oare va avea succes la copil:)?!

Back to top