si? unde te vezi peste cinci ani?

JANUARY 26TH, 2009 — 1:18AM: ok, so, inainte de revelion vorbeam cu mazi despre rezolutii de noul an and such. eu, fosta fumatoare, actuala sotie disperata, nu aveam, desigur, nicio idee. mazi avea una: “sa ne spalam pe cap inainte sa para jegos”. pure genius! really! din cercul meu de puficsi, prietene si women i know, 99% urasc sa sa spele pe cap, nu neaparat activitatea in sine, cat ritualul care urmeaza. asa ca 2009 poate fi foarte bine anul in care am dezvoltat rotatia optima spalat pe cap/gym/more.

JANUARY 7TH, 2010 — 6:52PM: In 2009 aveam atata bucurie si zel organizatoric, ceva de speriat. Avea sa fie anul nuntii noastre, un an senin, in care eu aveam sa ma spal mai des pe cap si in care avea sa fie conceputa fetita noastra Lorelai Victoria, in care tata avea sa se recupereze dupa accidentul suferit la picior si aveam sa traim fericiti si sanatosi. Intr-un astfel de moment a aparut in viata mea easy peasy, micul meu proiect personal-gastronomic. Somewhere along the line insa, something went completely rotten si am sfarsit prin a avea cel mai traumatizant an ever.  In 2010, no more plans! Nu stiu si nici nu vreau sa anticipez nimic, imi doresc sa fie the year of recovery.

JANUARY 26TH, 2011 — 11:50AM: Deja s-a prins toata lumea ca-s o siropoasa.Va dati seama in ce hal sunt azi, la doi ani de blog. Cand ma uit cum am crescut, cati sunteti si cat sunteti de misto. Azi va simt foarte aproape si foarte calzi, nici nu stiu daca efuziunile mele personale, puse ca sarea in bucate peste retete prost scrise, intr-o limba stalcita (pentru care mi-am luat multe ghete in fund de la oameni rai – care insa n-au ramas cu noi) merita atata drag. Nu stiu si nu cercetez. Ca mi-e si mie drag sa va am aproape, mi-ati facut casa aici, pe blog. Mi-ati dat asa mult si va multumesc.

JANUARY 20TH, 2012 — 11:44AM: “draga tati-tati-tati, voiam doar sa-ti zic ca esti foarte misto. am fost foarte inspirata cand te-am ales sa fii ameuameu. nu stiu, zau, cine mi-ar fi facut parul pe moatze mai bine ca tine. hai sa facem chestia aia cand tu ma porti in viata pe umerii tai mari, de unde totul se vede ca si cum e frumos, dar asa, pentru totdeauna. zi, vrei?”

JANUARY 21ST, 2013 — 2:58PM: Nu am bucket list. Nu vreau sa fac 100 de lucruri nemaipomenite inainte sa mor. Vreau sa fac 100 de ani lucrurile nemaipomenite pe care le fac acum. Vreau sa traiesc 100 de vieti in nemaipomenita apropiere a omului care mi-a hotarat drumul nascandu-se. Eu asa ma gandeam ieri, de ziua lui, fara tort, si asa ma gandesc mereu cand ma gandesc pe bune la el si la noi. Dogoresc ca o soba uitata pornita de impresia ca el este totul, norocul si crema fanteziilor implinite. “Pufi”, ii zic mereu, “esti foarte frumos!” Numai ca asta e ce iese pe gura, in capul meu e mereu mai mult. De exemplu “Daca nu ai fi fost jumatatea mea, eu n-as fi fost nici un sfert din ceea ce sunt. Cum ar veni, esti chestia care, intamplandu-mi-se, face totul extraordinar, dar mai ales pe mine.” Ei da, vedeti, de-aia prefer sa-i zic ca e frumos. Si el mereu raspunde “I know!”. ‘Cause he does. Ca atunci cand i-am zis “te iubesc”, ce-am vrut sa zic era “te voi iubi vesnic barbos“. Nicio certitudine mai mare. Nicio neimplinita dorinta. Am tot.

Traiesc cu voi de cinci ani.

tags: 7 comments »

7 Responses to “si? unde te vezi peste cinci ani?”

 1. Irina

  Pai si, care e rotatia optima spalat pe cap/gym/more? We wanna know!

 2. Irina

  Eu trăiesc cu tine numai de 2 (și aproape jumătate). Dar viața mea e mai colorată, mai interesantă și mai caldă de când ești tu în ea 🙂

 3. Simona

  La multi ani,sa ne traiesti si tot asa frumos ca pina acum! 🙂

 4. cookie

  ahaha, @irina, abia anul asta am perfectat-o (pe ea, rotatia). zice-asa: luni seara sala, marti dimi spalat pe cap, miercuri seara sala, joi dimi spalat pe cap, vineri seara sala, sambata spalat pe cap. duminica… vorba aia, si Al de sus s-a odihnit:))

 5. Irina Şubredu » Blog Archive » Iarna face bine la cap

  […] fără legătură cu revelionul, blogul Anei face azi 5 ani. Fără legătură cu revelionul, doar cu lucruri care fac bine la […]

 6. Irina

  Mersi @cookie! Haha, si eu fac fix la fel cu rotatia. Deci chiar am dat peste ceva bun :))

 7. Catalina

  Iarna face bine la inimă. ^_^ La mulți ani cu noi!

Back to top