clatite de ou gratinate, cu sunca si sos de smantana
Late breakfast astazi, si grozav de bun! Facem asa: pentru fiecare “clatita” avem nevoie de un ou. Pe care il batem bine il turnam intr-o tigaie unsa cu ulei si-l coacem ca pe clatite, intorcand de pe o parte pe alta. Peste clatita de ou gata coapta punem o felie mare de sunca. Rulam.
Ei, si punem frumusel rulourile astea intr-un vas termorezistent, le presaram cu cascaval ras si le dam la cuptor cateva minute, sa se gratineze. Intre timp, facem un sos din smantana, ceapa verde si marar tocat, sare si piper. Pe care il turnam peste clatitele calde.
Banal, delicios, fattening, aia e! This is no spa people, ne place papica! Va doresc o saptamana spornica! Mie sa-mi tineti pumnii, ca maine ma duc la morfofetala de trimestrul 3, sau, dupa cum ii zice Mazi, morfofofo:) Speaking of Mazi, ati aflat toti the good news? Daca nu, fuguta pe blog la ea sa vedeti ce si cum. Grats Mazette, si pe calea asta!
tags: breakfast, clatite, mic dejun, omleta, oua, sunca 15 comments »
February 14th, 2011 at 1:09 pm
Wow ce bine arata, trebuie incercata asta, chiar si clatita clasica cred ca merge…super…
February 14th, 2011 at 1:34 pm
Adecatelea omleta cu sunca si cascaval, cum ar veni, doar ca intr-o prezentare mult mai aspectuoasa! Da, fac si eu simbata!
Bafta la mofofo aia! Lorelai will shine, I’m sure!
February 14th, 2011 at 1:35 pm
da, asa ceva, omleta de fitze:))
February 14th, 2011 at 2:40 pm
wow, fancy shmancy ;)! bafta maine, oricum totul e in regula, dar ne gandim frumos la voi!
February 14th, 2011 at 3:12 pm
Yummy….
Bafta pentru maine si poate ne arati si noua cate ceva.
February 14th, 2011 at 3:38 pm
mihai, sa fie:D si… poate;)
February 14th, 2011 at 5:36 pm
Bafta! Ai o gramada de oameni care se gandesc maine la tine, musai sa iasa bine! 😀
February 14th, 2011 at 6:12 pm
Succes maine, asteptam sa ne arati noi retete delicioase.
February 14th, 2011 at 10:33 pm
Bafta maine! Sunt sigura ca mergi la un doctor priceput…
Cat despre reteta cu clatite, ti-as propune o varianta de sos cu castraveti. Nu, nu acri. Smantana, piper, marar, mustar si rondele de castraveti…Am mancat la o frantuzoaica acasa, apoi am reprodus-o acasa la mine. E adevarat, la ea am mancat-o ca salata de sine statatoare, acasa la mine ca garnitura la cartofi noi…Dupa cum ziceai, papica nene, nu joaca!
February 14th, 2011 at 11:13 pm
cris, suna delicios ce zici tu acolo, as incerca in combinatie cu somon si cartofi…
February 15th, 2011 at 7:52 am
executat…very yummy and simple…thanks 🙂
February 15th, 2011 at 11:15 am
roxana, sa-ti fie de bine:D
February 15th, 2011 at 1:53 pm
poza cu clatita in sectiune eu mi-as printa-o maaare, maaare si mi-as pune-o pe perete. Eat your heart out, Andy Warhol!
Dupa unt – care trebuie pus in orice, e smantana, al doilea pacat capital pe care nu ma mai satur sa-l comit.
Iar reteta mamei de crema de zahar ars s-a ales cu “add to favourites”.
February 15th, 2011 at 2:04 pm
toate ca toate, ma dana, ma, da’ sa stii ca nu cred ca resusesc sa-ti pastrez ultima felie de crema pana maine, ma bazam ca vii azi si o pusesem deoparte, dar acum tare-mi face cu ochiul:))))
June 12th, 2011 at 12:32 pm
am mancat de dimineata, vai ce bun a fost !!!! copilul iti multumeste, m-a intrebat de reteta : “dar asta de unde mai e ? ” i-am spus ca-i de la fata cu tortul petre roman ( ia ii spune “tortul dan petrescu” hahahhahaa, nu-i iese deloc petre roman ) asaaaa si a mai zis : ” imi place de fata asta, gateste bine ” si sa mai iau retete de la tine ceea ce o sa si fac.