supa de pui cu creveti si noodles de orez
Azi toata ziua (‘tuaaaata’ ziua:p) m-am gandit ca ce bine-ar fi sa mananc eu o supa crema de sparanghel. Nefiind, ma multumesc cu ce vedeti mai sus. Repejor, ca incepe CSI:NY: baza de supa facuta din trei cioacanele, fierte cu piper alb, negru si verde, o foaie de dafin, un catel de usturoi, un varf de ardei iute uscat si sare. Calit in putin ulei de masline o mana-doua de legume chinezesti congelate. Turnat supa strecurata peste si fiert la foc mic. Dezosat puiul, taiat si pus in supa. Fiert some more. Pus sos de soia, cateva urechi de lemn si cativa creveti. Luat de pe foc in 3′. Pus capac, inabusit. Oparit niste rice noodles separat, strecurat. Pus in castron taiteii, turnat supa peste. Tocat o ceapa verde cruda in supa. Awesome, super-hot, flavory, tine raceala departe. Enjoy!
tags: cina, creveti, dinner, mancare asiatica, noodles, pui, supa 4 comments »
October 18th, 2010 at 9:54 pm
eu sunt cam noob in ale gatitului:D…. dar…progresez ..:))..insa nu gasesc mereu spices sau alte ingrediente like urechi de lemn….pls helpppp…sar’naaa
October 19th, 2010 at 8:49 am
ah, ze yumminess! asa ceva ar merge la raceala mea :))!
October 19th, 2010 at 9:40 am
Oana, sadly, pentru urechi de lemn te paste o excursie la Dragonul Rosu (altfel zis, infamul Europa). Partea buna e ca odata ajunsa acolo, gasesti o multime de alte nebunii chinezesti: spices, noodles etc.
October 20th, 2010 at 7:27 pm
spanksss….if is necesary….ce nu face omul pentru niste spicesss bune:)