tocanita instant, pentru lupul din tine
La foamea de lup, o tocanita instant, de curcan. Caci, vorba din popor: “si lupul satul, si oaia intreaga”. Carnea o mermeliti in tigaie bine bine, impreuna cu doi ardei grasi verzi, mari, ciopartiti la satar, doua cepe asisderea si doi ardei rosii, iuti din cale-afara. Nu asteptati inmuierea ardeilor, ca n-avem toata viata la dispozitie! Cum e gata carnea, cum azvarliti in schema niste rosii tocate si o mana de masline kalamata. Mai puneti miresme de tot felul (ce vi se lipeste de mana), fleoshcaiti cinci minute si gata. Luati cu paine.
tags: cina, dinner, masline, piept de curcan, tocana, tocanita 3 comments »
November 9th, 2012 at 7:18 pm
Paine? ce e aia paine?
November 11th, 2012 at 6:06 pm
Amin!
November 19th, 2012 at 4:03 pm
Scurt si la obiect! Sa va fie de bine!