omleta-patru-branze, a la mishu
Nu o sa va mint. Pute. Pute din holul blocului. Pute din lift. Hell, pute de la coltul strazii. Daca e buna, ma intrebati? You bet your ass it is! 4-5 ousoare de gaina, batute bine cu telul si amestecate cu razalituri de telemea de oaie veche, de la fundul putinii, telemea proaspata de vaca si niscaiva burduf. Festelite in tigaia unsa cu ulei. Ornate cu cascaval ras. Prajita omleta la foc mic, cu capac, fara a se intoarce, pana cand partea de jos e o crusta crocanta, iar pe deasupra viermuieste, incins, cascavalul. Mancare de burlac. Fara margica inutila care este leguma. Doar cu paine. Happy meal, na!
tags: branza, breakfast, mic dejun, omleta, oua 4 comments »
September 11th, 2012 at 12:34 pm
Pfoa, ce bunătateeee! (eu sînt fan brînză, mi-aș pune și în cafea…)
September 11th, 2012 at 1:46 pm
ha..eu sunt fan omleta…as manca si in somn :)))
September 11th, 2012 at 4:22 pm
Omleta avusei si eu azi, cu ciuperci si muuult cascaval… mancarica buna si rapida, ca sunt ingropata in ardei, gogosari si rosii pentru conserve… 😀
June 5th, 2013 at 5:17 pm
Uleiosule…te-am gasit si.n reteta asta delicioasa de omleta 🙂