cine mananca dimineata oua cu carne afumata…
… seara serveste curcan prajit uscat (in tigaie, fara pic de ulei, doar cu iuteala), cu garnitura de morcovi glazurati (la vas de yena, cu otet balsamic, un strop de ulei de masline si unul de sos de soia, plus sare si cimbru dupa gust) pe pat de spanac crud. In alta ordine de idei, tocmai am implinit 500 de posturi, dar sa nu ne bucuram excesiv, ca acush vine aniversarea de doi ani a blogului si tre’ sa mai pastram entuziasm si pentru aceea. Hazzah!
P.S.: Cine ar fi crezut ca postul cu numarul 500 o sa fie unul de dieta:) Happy 500!
tags: cina, curcan, dieta, dinner, morcovi glazurati, piept de curcan, spanac 4 comments »
January 4th, 2011 at 10:18 pm
happy! 500! :))
January 5th, 2011 at 9:24 am
happy indeed! <3
January 5th, 2011 at 9:33 am
La mai mare!
June 5th, 2013 at 9:29 pm
Uleiosule, uleiosule…iar te-am prins!!! 🙂