bagheta cu crema de ou si salata de rosii cu busuioc

bagheta neagra cu seminte, crema de ou, rosii cu busuioc

Cateodata mi-e extrem de pofta de oua. Cand face mama oua umplute, sunt in stare sa rad 20 de jumatati in doua zile. Azi era o zi de-asta, asa ca, in ciuda protestelor lui Pufix ca-i dau colesterol pe paine, am facut crema de oua la micul dejun.

oua fierte, unt, sare, piper, mustar blended

Adica oua fierte cu galbenus tare, robotizate cu niste unt, o lingurita de mustar, niscaiva sare si mult piper proaspat.

busuioc tartina

Pe tartine de paine neagra (au la Mega Image niste baghete absolut geniale, cu susan si seminte multe). Alaturi, o salata rapida de rosii cu busuioc de la ghiveci (tot la Mega Image – 3 lei ditai vrejul). The only downside: dupa atata crema de oua mi s-a facut pofta de somn. Bine ca-i sambata si mai e mult pana luni. Si luni e ziua mea, deci oricum nu se pune. Ah, v-am spus ca luni e ziua mea?:))

tags: , , , , 6 comments »

6 Responses to “bagheta cu crema de ou si salata de rosii cu busuioc”

 1. Madalin Paul

  Merge un la multi ani anticipat atunci. Si eu sunt nebun dupa oua umplute 😛

 2. denise

  aw ce pofta mi ai facuuuut 🙂

 3. Elena

  Buna ideea asta de pasta tartinabila… La multi ani!

 4. Zazuza

  La multi ani!

 5. dani

  Hei, la ce Mega Image ai gasit busuiocul la ghiveci? Am intrebat azi la cel de la Baba Novac si au zis ca ultima oara au avut de vanzare asa ceva anul trecut :))

 6. cookie

  Dana, eu am luat de la unul din Drumul Taberei si din cate stiu de la Mazi, si la Traian se gaseste. In principiu, cred ca gasesti la orice MI care are o sectiune separata cu flori la ghiveci, nu e in supermarket, ci afara, dupa linia caselor.

Back to top