iarasi noodles, iar creveti
Cine-s mici, multi, roz si te scot din incurcatura de fiecare data? Well, ati ghicit: crevetii prefierti. Best deal la Real, unde se cumpara varsati si-s aproape tot timpul mari si proaspeti si deliciosi. Cu legume si ceva paste sau noodles de orez, in 10 minute ai ce manca bun.
Aseara m-am indurat in sfarsit sa ciopartesc micul dovlecel rotund pe care mi-l adusese Pufix in chip de trofeu, desi initial intentionam sa-l pastrez (mda, junk collector, that’s me:p). Am mai pus niste usturoi, ardei rosu si fenicul. Le-am calit pe toate in tigaie, cu o mana de chilli flakes si doua linguri de ulei de masline.
Am fiert niste rice vermicelli si i-am tossed acolo in tigaie cu legumele. Crevetii i-am decongelat separat intr-o tigaita cu putin unt si zeama de lamaie, cu mare grija sa nu se overcook. Si i-am pus artistic peste gramada de noodles, ca si asa erau doar un pretext ca sa mai mancam niste carbs. Tadaa! Dinner is served. Multa treaba azi, asa ca va las! Have a not-so-bad day y’all!
tags: ardei, cina, creveti, dinner, dovlecel, fenicul, noodles, rice vermicelli, usturoi 5 comments »
May 19th, 2010 at 9:45 am
cutie-tasty as usual 😛
May 19th, 2010 at 8:03 pm
Question: de unde stii cand sunt cooked?
May 19th, 2010 at 9:27 pm
pai daca iei de-aia prefierti (de culoare rozalie asa – cei cruzi sunt gri), atunci aia-s basically cooked already si congelati. deci nu trebuie decat sa-i dezgheti intr-un amestec de unt sau putin ulei si zeama de lamaie sau putina apa. cand s-au dezghetat complet, ii mai toss de colo colo vreo jumatate de minut si sunt gata. cam asa.
May 19th, 2010 at 9:28 pm
iti dai seama ca s-au prea fiert daca se micsoreaza considerabil si au un gust asa, cauciucat.
May 25th, 2010 at 10:02 pm
Iarasi noodles, iarasi creveti…iarasi imi place!