cheia este sub pres

plaja

Cu ajutorul lui Dumnezeu si cooperarea lui Purcifer, plecam in vacanta! Or fi ele cinci zile fix, insa exeperienta se anunta memorabila. Mergem cu doua masini: intr-una ne punem pe noi, in cealalata punem bagajele, catel-purcel. Bagajele fizice, ca pe alea emotionale incercam sa le lasam acasa. Cand ma intorc, va mai povestesc despre aventurile mele ciberisterice, ca daca credeati ca asta e finalul, ei bine, ntz! Pana ma intorc, va las in charge aici, feel free sa scormoniti, cheia este sub pres. Sa fiti bine!

tags: , , 10 comments »

10 Responses to “cheia este sub pres”

  1. Mihai

    Vacanta placuta si vreme frumoasa!

  2. Ada

    Sper sa aveti o vacanta minunata.. chiar daca’s 5 zile, sa faca cat 15! 🙂
    asteptam poze cu purcifer in costum de baie! :-))

  3. cookie

    @Cumparator: sigur ca ai fost subiectiv, dar este ok, e dreptul tau;) sumarizand cele de mai sus, indiferent de ce spune legea, cred ca putem fi de acord ca experienta de a-ti cumpara un calculator cu defect de fabricatie si de a avea blocat bunul respectiv (si implicit banii) timp de doua luni, nu este una ok pentru client. Iar cand clientul asta se intoarce la magazin dupa cele doua luni, pe drept nemultumit de intreaga situatie, si doreste sa isi primeasca inapoi banii dati deoarece nu mai are incredere in produsul cumparat si in capacitatea partilor implicate de a gestiona rapid si fuss free o eventuala neplacere aparuta ulterior, magazinul are doua variante: ii da clientului banii inapoi, remediind astfel partial damage-ul, sau isi nemultumeste suplimentar clientul printr-o politica inflexibila. In ambele situatii, magazinul isi asuma consecintele, iar clientul este liber sa ramana nemultumit pe banii sai, in atat de mare masura incat, uite, sa-si promita ca nu va mai folosi in veci serviciile oferite de acel vanzator. Nu stiu despre tine, dar pe mine o astfel de situatie ma convinge, nu am nevoie de un encore.

    In alta ordine de idei, sunt si situatii de magazine cu o politica foarte ok si friendly, sunt magazine care isi respecta clientii. Nu-s multe, dar sunt. Si despre ele ar trebui sa vorbim la un moment dat, pentru ca merita incurajate.

  4. coco

    pai si presu ??? 🙂

  5. teodora

    nu cred ca mergeti cu 2 masini! you are crazy! te suspectez ca iei si cratite cu tine:) acuma serios: vacanta super s-aveti! o sa stau aici la usa pana vii (trag cu ochiu’)
    teo

  6. alison

    eu va urez sa va tihneasca ,din toate pdv-urile!:)

  7. denise

    vacanta frumoasa! 🙂

  8. sofia

    Sa ai vacanta placuta, si sa te intorci fresh!

  9. Ana

    vacanta placuta!

  10. ocserver

    si anume la mare fusasi? 🙂

Back to top