cine se scoala de dimineata

omleta cu carne afumata si patrunjel, paine de casa cu masline si mozzarella, la cuptor

Din ciclul “bucuriile femeii gravide”, azi avem sculatul la 5 dimineata fara ceas, rostogolul in slow motion si pe toate partile intr-un pat imens, dar mic, si, finalmente, impleticitul mofluz catre bucatarie, printre doua pisici turtite la parchet si luate prin surprindere. Ma gandesc ca tre’ sa fie invataturile naturii pentru tanara(!) mama, pe genul “practice now, you’ll thank me later”.

Pai ce sa facem cu atata timp on our hands, daca nu o epurare savanta a frigiderului, conform intelepciunii populare care zice “mai bine matze stricate decat bucate aruncate”. Stiu ca am zis ca nu mai mananc soioshenii si carnet, iar lui Mishu i-am promis ca I shall go diet on his ass, dar avem de lichidat 2010 intai, si-apoi om vedea.

Deocamdata – oua cu carne afumata capatata de la prieteni (Dane, multumim, geniale afumaturi, anul asta musai afumam si noi!) si paine de casa cu masline (despre care va povestesc nitel mai incolo, dupa pranz), tapetata cu mozzarella care expira azi si tinuta la cuptor doar asa, cateva minutele. Patrunjelul e la deruta, sa para mai sanatoasa farfuria desfranata. Enjoy!

tags: , , , , 3 comments »

3 Responses to “cine se scoala de dimineata”

  1. Zazuza

    as completa titlul: cine se scoala de dimineata, bine mananca :)). dieta? ce e aia?! hai, nu ma speria de cu zori :))!

  2. ionouka

    Piine de casa cu maslineee!!! Asta vreau sa aud eu foarte curind! Sa aud, sa vad, sa miroooos….

  3. powerpuffcookie

    mda, treaba e, ionouka, asa: cine se scoala de dimineata, la pranz baga somn, se trezeste pe la 5 cand nu mai e lumina naturala si cum nu vrea sa pozeze painea cu masline la bec, o lasa pentru maine. deci… da, maine, paine.

Back to top