somon cu sos de mustar, rosii cherry si ciuperci
fara sa fiu neaparat fanul mancarii frumoase, trebuie sa recunosc ca pestele asta arata grozav! si e foarte bun, nu-i de poza, va zic:) e somon pregatit cu grija la cuptor, uns cu ulei de masline si presarat cu busuioc proaspat. ce-i cu adevarat spetaculos la felul asta de mancare e garnitura: rosii cherry, ciuperci taiate in jumatati, seminte de in, floare, dovleac si susan, toate perpelite la foc mic intr-o tigaie joasa. cu ulei chinezesc pentru wok, foarte aromat.
la somon merge foarte bine un sos de mustar cu marar. pentru mai multa consistenta (= pentru ca nu ne satura pe noi flipper si-o salata:p), mancam pestele asta cu orez integral fiert. enjoy!
September 1st, 2009 at 11:43 am
flipper e muuult mai bun decat orice tweety 😉
September 1st, 2009 at 1:06 pm
nu le mai dati nume, i’m gonna cry :p
September 1st, 2009 at 4:31 pm
Vreau sa stiti cu totii ca azi Ana a mancat la birou acest minunat preparat SINGURA si l-a AUTOapreciat ca fiind “foarte bun” in repetate randuri de-a lungul pauzei de masa! Nu credem pana nu gustam!!! 😛
Eu am tot zis ce buni sunt biscuitii mei cu unt si miere si laptele cu Nesquick, dar nu am reusit sa ii starnesc interesul…Nu a propus niciun schimb :-<
Nu-mi ramane decat sa fac si eu acasa… Ufff… 🙁
September 2nd, 2009 at 8:25 am
…. or beg, cred ca si begging works :))
September 2nd, 2009 at 5:13 pm
Best fish evar! Atat.