zece

Sa simplificam:

  1. Mic dejunul sa existe.
  2. 1/2 din fiecare masa principala sa fie *legume*.
  3. O gustare pe zi sa fie *fructe*. Sa existe cel putin inca o gustare.
  4. Carne rosie sa fie cel mult o data pe saptamana.
  5. De gatit, sa gatiti simplu.
  6. Painea voastra cea de toate zilele sa fie una buna.
  7. In oras sa mancati ca acasa.
  8. Apa sa fie your drink of choice. 
  9. Ceea ce mancati sa va placa.
  10. Dimensiunea ratiei zilnice de necuviinta alimentara sa fie *trei degete*.

Ce meal plan, ce complicatenii, tineti minte *asteazece* si v-ati scos.

tags: , , 7 comments »

7 Responses to “zece”

  1. Andie

    Amen, sister!

  2. cookie

    lol, srsly, am stat si m-am gandit. daca traiesti dupa *asteazece*, nu poti sa gresesti foarte foarte mult. ca uite, daca you make it a point sa mananci mic dejun in fiecare zi, nu o sa mai fii rinocer seara. daca mananci jumate legume la fiecare masa, inseamna ca nu ai cum sa mananci prea multe porcarii. daca te rezumi la trei degete de guilty pleasure pe zi, nu are ce sa fie asa rau. daca bei apa, nu bei fanta. daca iti dai voie sa mananci ce-ti place, nu scapi in lucerna every chance you get. si tot asa. e logic:)))

  3. V.

    3 degete cum? Pe inaltime, pe latime, pe lungime :-)? 3x3x3 degete? Detail, please :-).

  4. Nati

    Foarte bine sintetizat.
    Eu as fi mai drastica si as zice ca necuviinta alimentara nu e musai sa fie zilnica, ajunge o data pe saptamina sau hai, la 3 zile.

  5. alegzandra

    de ce #4? Mie mi se pare ca uneori chiar simt nevoia de carne rosie, mai ales in caz de efort fizic intens, sala & co….sau o fi tabieturile locale franceze rubbing off me? 🙂

  6. cookie

    trei degete sunt trei degete:))) o prajiturica mica, doua siruri de patratele de ciocolata, o mana de alune, un pahar de cola… nush, orice, dar nu oricat. asta voiam sa zic:)

  7. cookie

    ma, nobody loves carne rosie mai mult ca mine. dar o data pe saptamana sau max 500g impartite cum or fi este destul. adica mai mult de atata si… e cam exces.

Back to top