zece
Sa simplificam:
- Mic dejunul sa existe.
- 1/2 din fiecare masa principala sa fie *legume*.
- O gustare pe zi sa fie *fructe*. Sa existe cel putin inca o gustare.
- Carne rosie sa fie cel mult o data pe saptamana.
- De gatit, sa gatiti simplu.
- Painea voastra cea de toate zilele sa fie una buna.
- In oras sa mancati ca acasa.
- Apa sa fie your drink of choice.
- Ceea ce mancati sa va placa.
- Dimensiunea ratiei zilnice de necuviinta alimentara sa fie *trei degete*.
Ce meal plan, ce complicatenii, tineti minte *asteazece* si v-ati scos.
July 23rd, 2013 at 7:17 pm
Amen, sister!
July 23rd, 2013 at 7:27 pm
lol, srsly, am stat si m-am gandit. daca traiesti dupa *asteazece*, nu poti sa gresesti foarte foarte mult. ca uite, daca you make it a point sa mananci mic dejun in fiecare zi, nu o sa mai fii rinocer seara. daca mananci jumate legume la fiecare masa, inseamna ca nu ai cum sa mananci prea multe porcarii. daca te rezumi la trei degete de guilty pleasure pe zi, nu are ce sa fie asa rau. daca bei apa, nu bei fanta. daca iti dai voie sa mananci ce-ti place, nu scapi in lucerna every chance you get. si tot asa. e logic:)))
July 24th, 2013 at 9:33 am
3 degete cum? Pe inaltime, pe latime, pe lungime :-)? 3x3x3 degete? Detail, please :-).
July 24th, 2013 at 12:40 pm
Foarte bine sintetizat.
Eu as fi mai drastica si as zice ca necuviinta alimentara nu e musai sa fie zilnica, ajunge o data pe saptamina sau hai, la 3 zile.
July 24th, 2013 at 2:48 pm
de ce #4? Mie mi se pare ca uneori chiar simt nevoia de carne rosie, mai ales in caz de efort fizic intens, sala & co….sau o fi tabieturile locale franceze rubbing off me? 🙂
July 24th, 2013 at 7:14 pm
trei degete sunt trei degete:))) o prajiturica mica, doua siruri de patratele de ciocolata, o mana de alune, un pahar de cola… nush, orice, dar nu oricat. asta voiam sa zic:)
July 24th, 2013 at 7:16 pm
ma, nobody loves carne rosie mai mult ca mine. dar o data pe saptamana sau max 500g impartite cum or fi este destul. adica mai mult de atata si… e cam exces.