tartina cu branza de capra, ciuperci si-un pesto “manarit”

Ciuperci la tigaie facuram cu totii, nimic interesant aici. Tot ce tre’ sa stii e sa pripesti focul,  sa scurgi bine apa care iese din ciuperci si sa le frigi fara mila pe toate partile, eventual, ideal si pofticios, in niscai unt.

Ei da, dar intr-o seara, cand foarte foame ne era, am pus langa ciuperci o tartina cu branza de capra si “pesto” improvizat pe loc in mojar, dintr-o mana de frunze de busuioc, niste ulei de masline, niste muguri de pin, sare si piper. O combinatie.

Altfel, ce sa va mai zic, spor la weekend:)

PS: Mancati cu mainile. NU faceti mai multe lucruri deodata. Sperati.

tags: , , , 13 comments »

13 Responses to “tartina cu branza de capra, ciuperci si-un pesto “manarit””

  1. Irina Şubredu » Blog Archive » Roz, portocaliu şi încă ceva

    […] săptămână în care găteşti totul cu pesto (pastele, cartofii şi brânza de […]

  2. axelandra

    putin ulei si-aici 🙂

  3. Carmen Tobias

    Iar ulei de masline! Femeie, esti sora cu barbatul meu, clar 😛

  4. Raluca

    putin ulei sa completeze…

  5. Ada

    am pierdut sirul dar l-am gasit.creca e cinci la mana pt ulei

  6. AlexandraGuraliuc

    Ulei maslinos pentru salate gustos!

  7. Tarsi

    ulei de masline – checked!

  8. Anca

    Ulei in pesto!

  9. ella

    Ulei de masline 🙂 te-am gasit!!! 🙂

  10. Ioana Cristea

    Nu te juca cu focul, daca nu ai si ulei!:)

  11. Andra

    Si aici te ascundeai, uleiule!

  12. Bianca

    Iupiiiiii, ulei!

  13. ramona

    Easypeasy, fana infocata a uleiului de masline!

Back to top