tartina cu branza de capra, ciuperci si-un pesto “manarit”
Ciuperci la tigaie facuram cu totii, nimic interesant aici. Tot ce tre’ sa stii e sa pripesti focul, sa scurgi bine apa care iese din ciuperci si sa le frigi fara mila pe toate partile, eventual, ideal si pofticios, in niscai unt.
Ei da, dar intr-o seara, cand foarte foame ne era, am pus langa ciuperci o tartina cu branza de capra si “pesto” improvizat pe loc in mojar, dintr-o mana de frunze de busuioc, niste ulei de masline, niste muguri de pin, sare si piper. O combinatie.
Altfel, ce sa va mai zic, spor la weekend:)
PS: Mancati cu mainile. NU faceti mai multe lucruri deodata. Sperati.
tags: cina, ciuperci, dinner, pesto 13 comments »
April 17th, 2013 at 7:26 pm
[…] săptămână în care găteşti totul cu pesto (pastele, cartofii şi brânza de […]
June 5th, 2013 at 4:33 pm
putin ulei si-aici 🙂
June 5th, 2013 at 4:35 pm
Iar ulei de masline! Femeie, esti sora cu barbatul meu, clar 😛
June 5th, 2013 at 4:38 pm
putin ulei sa completeze…
June 5th, 2013 at 4:39 pm
am pierdut sirul dar l-am gasit.creca e cinci la mana pt ulei
June 5th, 2013 at 4:44 pm
Ulei maslinos pentru salate gustos!
June 5th, 2013 at 4:45 pm
ulei de masline – checked!
June 5th, 2013 at 4:52 pm
Ulei in pesto!
June 5th, 2013 at 5:07 pm
Ulei de masline 🙂 te-am gasit!!! 🙂
June 5th, 2013 at 5:08 pm
Nu te juca cu focul, daca nu ai si ulei!:)
June 5th, 2013 at 8:01 pm
Si aici te ascundeai, uleiule!
June 5th, 2013 at 8:58 pm
Iupiiiiii, ulei!
June 5th, 2013 at 9:05 pm
Easypeasy, fana infocata a uleiului de masline!