shaorma cu carnati
Avertisment: Aceasta lectura dauneaza grav sanatatii!
Eram intr-o stare avansata de hameseala. Pe foc fierbea nimic. In stomac vagauna. O problema. Si o rezolvare. Am luat frumusel un metru (poate nu chiar) de carnati subtirei, semiafumati, de la mama si tata lor sibienii. I-am taiat rondele, i-am prajit in propria grasime. Apoi am prajit in grasimea lor niste bucatele de piept de curcan, condimentate ghebos cu toate cele iuti. Am uns o lipie cu niste ketchup bio de la DM. Am presarat-o cu un manunchi de patrunjel tocat. Am dichisit-o cu rosii, porumb, si ardei iute murat. Am umflat-o cu carne si carnati. Am rulat-o. Am cascat gura larg. Si-am zis apoi asa: multumescu-ti Doamne, pentru aceasta mancare. Caci ce ar fi viata fara picanterii soioase? Allez allez!
tags: carnati, shaorma, sibieni 2 comments »
June 7th, 2012 at 11:35 am
viata ar fi gol fara picanterii soioase!
June 9th, 2012 at 7:30 am
Draga Ana,
Te urmaresc de multa vreme, cu mult interes, drag, de multe ori seara postarile tale fiind cele care ma inveseleau. Azi am hotarat sa iti scriu pentru a te ruga sa ii sustinem impreuna pe copiii din clasa IA de la Colegiul National Unirea din Targu-Mures sa castige cu prima lor reusita culinara, un premiu. Votul tau ar putea fi cel care ii trimite la Disneyland Paris. Te rugam sa ii votezi, daca iti place ce au facut, aici:
https://www.facebook.com/photo.php?v=312247678859936