ostropel in cinci minute. hai, sase
Ciocanelele erau fierte in supa. Eu ma uitam la Vocea si ma tot gandeam in subsidiar ce sa fac cu ele. Tentatia de a le azvarli cu bolta in frigider era… tentanta. Cand colo, ce sa vezi, am facut cel mai pripit ostropel care exista. Si bun, foarte mult bun, mult mai bun decat in varianta asta. Mi-a luat fix cat o pauza de publicitate. Iata cum:
pus ulei de masline in tigaie – incins oleaca, nu prea tare – azvarlit in el niste usturoi de-ala gata tocat, din congelator – mermelit – varsat peste el o conserva de rosii tocate – iar mermelit – inmiresmat cu cimbru si piper – pus carnea in sos – clocotit – completat cu suc de rosii cat sa acopere carnea – iar clocotit – stropit cu niste sos de soia, nu ma intrebati de ce – si – treaba cea smechera – finetea – o lingurita de otet la final
Atat.
Voi, totu’ bine?
Later edit: Sa se consemneze ca azi e ziua cand Iepu’ Purcifer s-a ridicat pentru prima oara pe cele doua picioare la marginea patutului, all by her lonesome. Ain’t no mountain high enough!
December 7th, 2011 at 4:11 pm
noi varza a la cluj. sort of. :)). tot asa, rapido rapido! ca mde, nema sarmale, facem si noi ce putem :))
December 7th, 2011 at 4:35 pm
Nu te cred ca o pauza la PRO tine 5 minute. Nu te cred!
Dar sa stii ca nu pun la indoiala timpul de preparare 🙂
December 7th, 2011 at 4:38 pm
ba si mai putin, ca nu e dansez pentru tine ma, e vocea:)) shorter breaks
December 7th, 2011 at 4:38 pm
am sa incerc si eu tips-ul cu finetea finala,sa vad cum imi place!:)dar chiar ai fost rapida in mermelitul tau!:)
December 8th, 2011 at 8:31 am
super tare si super rapid…no la varianta asta nu m-am gandit…eu pun otet in muschi de vita cu sos dar cu siguranta am sa incep sa pun si peste pui …:)))
June 5th, 2013 at 4:50 pm
Si din nou nelipsitul ulei de masline
June 5th, 2013 at 4:54 pm
Uite unde se ascundea dragul de el … ULEIUL de masline!
June 5th, 2013 at 5:28 pm
Mmmm, iar ulei de masline in combinatie cu usturoooi 🙂
June 5th, 2013 at 7:50 pm
Ulei, ulei si iar ulei!! De masline, evident!!! 🙂