ce mai mancam si noi?
Voua va ajunge weekendul sa faceti tot ce aveti de facut? Ca mie deloc. Dupa ce ne-am fojgait toata sambata prin Baneasa la coate si inghesuiala (ocazie cu care mi-am amintit ca, vorba aia, traim in Romania, deoarece am reusit sa platim o suma fabuloasa si nediscountata pe un carucior care statuse expus in magazin luni de zile si arata relativ used; ocazie cu care le-am scris un mail alora de au magazinul cu pricina, iar acu’ leshin de anticipatie sa vad ce raspund, dar mai ales daca)… of, m-am pierdut, ziceam – dupa o sambata absolut irosita pe altarul cumparaturilor, necesare ce-i drept, ieri ne-am trezit pe la pranz, am prestat obisnuita duminica in familie – care s-a soldat cu supa cu galusti, ciulama cu mamaliguta, placinta cu dovleac si gogosi, am facut ceva curat si gata, no more weekend.
Asa ca iata-ne luni dimineata fara pachetel pentru la serviciu, fara leftover meals sa ne-ajunga acolo o zi-doua si treziti tarziu pentru ca “cineva” a uitat ca are workshop azi si… well… uite-asa. Noroc ca, stiti, eu sunt agila ca o caprioara zilele astea, o zvarluga gratioasa, tzac pac am facut niste sandvisuri cu friptura rece de porc (din cauza ta, Adi!), rezolvand, pentru moment, situatia de criza care se crease in burtile noastre. Dar acum vin si va-ntreb: ce mai mancam si noi saptamana asta? Idei ceva? Hai va rog sa m-ajutati🙂
tags: friptura, life, lunch, lunch box, porc, pranz, sandvis, sandwich 16 comments »
January 31st, 2011 at 10:04 am
noi am venit cu un miel de la tg mures. asa ca avem o ciorba si niste friptura 😀 plus ca prin zona se gasesc destul de multe variante de lazy meal. gen frigarui condimentate, pastrama din piept de pui, burgeri de oaie etc
January 31st, 2011 at 10:29 am
Vineri seara Elena si mama ei au pregatit o tava la gratar cu multe legume (brocolli, ceapa, rosii, ciuperci, ardei, vinete, cartofi) si cateva bucatele de pui. O sa-l postez in seara asta. E light, healthy & yummy!
January 31st, 2011 at 11:01 am
Sau niste clatite cu pui si ciuperci, date la cuptor cu niste mozarella sau parmezan ras deasupra… Na, ca mi-ai facut pofta!
January 31st, 2011 at 11:03 am
ah, aia foarte bun:D am mancat ultima oara acu’ vreo doua saptamani, la vulturul. as face si acasa, daca-l combin pe Mishu sa faca el clatita:)))
January 31st, 2011 at 11:20 am
eh, vezi, daca era cooking workshop nu mai uita nimeni de el 😉
January 31st, 2011 at 11:26 am
Hey darling, pot sa-ti spun ce am mancat noi lately, ca nici eu nu stiu ce fac saptamana asta 🙂
Ar fi un quiche cu ardei copti si feta, Zana Eficientei style http://zanaeficientei.wordpress.com/2010/08/07/quiche-cu-ardei-copt-si-branza-feta/
Am mai facut un pui copt in unt cu cartofi dauphinois a la Good Food de decembrie (reteta lui Ramsay, fara praz), pui cu cartofi la cuptor si sos de ciuperci (daca nu uiti sa faci sosul, ca mine), paste cu pesto facut din parmezan, migdale, rosii cherry, busuioc, ardei iute si ulei de masline…hmm, cam astea. Hope it helps 😀
January 31st, 2011 at 11:28 am
Eu am facut ardei umplut si turte cu mar ras saptamina trecuta, iar ieri am pus la un loc o varza a la cluj cu carne de curcan. Merge numa bine cu o lingura de smintina grasa, am auzit ca tine de cald.
Dimineata sint fidela fasolei batute de la Angst, ma mobilizeaza ca nimic altceva. Da, plus un Snickers dark, sa-mi mearga unsa treaba.
January 31st, 2011 at 11:44 am
eu am mancat porc :blush:
January 31st, 2011 at 11:53 am
Si pe mine m-a lovit lipsa de inspiratie culinare de cateva zile.Tot ce am reusit sa imi imaginez a fost o supa de legume cu taitei de casa si o placinta cu pui. O saptamana usoara!
January 31st, 2011 at 12:32 pm
…snitzel de pui in crusta de pezmet-parmezan-ierburi aromate cu piure, ceva salata si checul tau cu mere(care sper sa-mi iese ca al tau putin umed )/o saptamana buna iti doresc/Dana
January 31st, 2011 at 1:07 pm
La mine e simplu: eu mananc tot ce mi se pune in fata 🙂
Honey, facem clatite cand vrei tu, just say the word.
January 31st, 2011 at 2:20 pm
eh, si la subiectul culinar, noi iar am facut piept de curcan :)).
January 31st, 2011 at 3:46 pm
Gata, Mishu s-a bagat… :))
January 31st, 2011 at 3:46 pm
Quinoa cu fructe uscate si spices, reteta Delicioasei, brocoli la cuptor cu chedar,parmezan si fulgi de chili si humus cu nautul ramas de la mancarea de quinoa…cu alte cuvinte curatenie generala in frigider-) !
February 1st, 2011 at 9:27 am
am doar niste ciorba acra cu copanele si toate cele legume gasite prin frigider…vreau sa fac niste sardine la grill pentru azi la prinz,desi cei de 5 ani au protestat inca de aseara cind faceam planul…in rest de prin conserve,salate cu naut,guacamole…iar acum in casa se propaga mirosul de brioche,e in curs de rumenire!:)ca sa vem cu ce insoti laptele de dimineata,of course…
February 4th, 2011 at 1:41 am
mie foame :)..