noodles de orez cu porc si legume
Cand ai o saptamana haotica si un frigider plin de leftover barbeque de la Cornu, faci ce poti. In cazul de fata, niste noodles cu porc si legume. Pe scurt:
Vinete, dovlecel si ardei rosu, taiate bastonase si perpelite bine la wok. Adaugat fasole verde si mazare din congelator…
… plus o mana de seminte de floarea soarelul si dovleac. Plus doua bucati gratar de porc, taiate felii subtiri.
Si-apoi niste noodles de orez dati in clocot cu apa si sare, sos de soia si ceva condimente of your choice. Scurt si la obiect. La pachet, in cutiuta frumoasa de la Daiso. Enjoy!
tags: lunch, noodles, porc, pranz 6 comments »
April 29th, 2010 at 11:07 am
Mi se pare mie sau wok-ul ala devine instrument de baza la voi? 😛 Acum ca ma gandesc la asta, cred ca n-am mai folosit cuptorul de n luni, din iarna 😀
April 29th, 2010 at 11:14 am
clar de baza cand ti-e lene:))
April 29th, 2010 at 9:15 pm
then i have to get myself a wok, in ultima vreme lenea is my bestfriend:p
April 30th, 2010 at 9:12 am
un wok tre neaparat sa achizitionez si eu!!!
May 4th, 2010 at 2:51 pm
da de unde luam un wok ca-lumea? am luat 3 de la ikea pina acum si pe toate le-am terminat. sare smaltula ala si pe urma lipeste rau.
daca stiti alta sursa pls tell me. caut ceva mai grosut asa ca de tabla subtire m-am saturat.
May 4th, 2010 at 3:22 pm
pai in afara de ikea exista wok Tefal (cel mai cheap la metro cred). dar sa stii ca si ala de la ikea e ok daca il folosesti cum zice in mica lui carticica:
1. nu-l incingi niciodata gol, ci doar uns bine cu ulei
2. nu-l speli niciodata cald, il lasi sa se raceasca intai
eu inca n-am stricat niciunul, desi am de rezerva:))