fettuccine al pesto
Aseara vorbeam cu Mazette pe messenger si ne intrebam ca doua simple de ce am vrea sa mai punem altceva vreodata peste paste afara de ulei si sare si ceva ierburi si spices:) Adevarat ca pastele, cu cat is mai “goale”, cu atat sunt mai irezistibile. Asa ca incercati fara grija aceste delicioase fettuccine cu pesto, usturoi calit usor in ulei de masline, chilli flakes si poate ceva parmezan. Din seria se fac singure in 8 minute. Enjoy!
PS: de luni reluam meniul saptamanii, asa ca stay tuned:)
tags: pasta, paste, pesto 9 comments »
April 9th, 2010 at 1:16 pm
pesto facut de tine sau ca de obicei, de la raft? 🙂
April 9th, 2010 at 1:25 pm
alo? coasta de azur? nu v-aud bine, mai schimbati locul:)))
April 9th, 2010 at 4:52 pm
deci de la raft, am inteles :))
April 9th, 2010 at 5:28 pm
oh, dar ce vad eu blurred in the background? teh lovely chilly flakes!
April 9th, 2010 at 5:29 pm
gata, ma duc sa execut! nu se mai poate! pasteeeeeeeeee
April 9th, 2010 at 11:37 pm
cred ca e o intrebare tampita but still: unde gasesc chilly flakes?
April 11th, 2010 at 5:15 pm
incearca la supermarket!
April 11th, 2010 at 11:59 pm
@denise: eu am gasit in piata floreasca la magazinul grecesc, pe la supermarketuri in varianta rasnita de condimente si, desigur, poti sa faci si acasa daca usuci ardei iute rosu.
April 12th, 2010 at 10:49 pm
merci pt tip, gasisem si eu in varianta rasnita dar cred ca o sa fac acasa cel mai bine 🙂