ce s-a ales de puiul marinat cu iaurt
Acesta nu este un simplu piept de pui la gratar, e chiar puiul marinat in iaurt din meniul nostru. Fara cartofi ce-i drept, ca n-aveam timp de prostii si oricum Pufix n-are voie cartofi, asa ca i-as fi facut doar pentru mine, ceea ce la momentul respectiv nu parea deloc fun. Prin urmare…
Am amestecat trei linguri cu varf de iaurt de-ala gras care nu curge cu o lingura rasa de garam masala si atat. Intr-o punga am pus un piept de pui fara os si piele, peste care am rasturnat iaurtul condimentat. Le-am mozolit bine bine si am bagat punga la frigider o zi. Cand s-a facut numai bun de pus pe gratar, am scos pieptul de pui, l-am clatit putin sa nu fie chiar tot iaurtul pe el si l-am executat.
L-am servit cald, direct de pe gratar, pe o felie groasa de paine de casa unsa cu mustar si cu salata verde alaturi. Banal. Enjoy!
tags: chicken, cina, dinner, garam masala, pui 22 comments »
April 16th, 2010 at 11:08 am
u say banal, i say yummy
April 16th, 2010 at 11:31 am
auzi? pretty pleeease de unde cumperi condimentele indiene?
April 16th, 2010 at 11:32 am
yummy indeed, ofc *eyelash beating*
April 16th, 2010 at 11:32 am
simplu inseamna delicios 😀
April 16th, 2010 at 11:50 am
@redhead: pai le cumpar de la ki-life, dar sunt sigura ca se gasesc si prin alte parti, poate ne ajuta Mazi si Florin cu recomandari.
April 16th, 2010 at 12:26 pm
Eu as sta ore! in Ki-Life, health and all-things-Asian freak, cum sunt! :)))
April 16th, 2010 at 12:57 pm
@Misaki: intreaba-i daca nu au nevoie de un agent de paza part time…stai in magazin si iei si bani, iar daca vine cineva cu ganduri rele…karate!!!
April 16th, 2010 at 2:35 pm
pfff, nu stiam de ki-life, silly ‘lil me, da am browsuit acum si ma bag, asa asian-freak cum ma stiu 22222222
tnx guys!
April 16th, 2010 at 11:51 pm
bai, deci am fost la ki-life asta!yay!zici c-am descoperit mama-mama, focul, frate-or smth!
deci, e foarte bun locul ala, mah, pfff, bine, except that we were thrown out after 5 min, ca-nchideau, nah, in fine…*sigh*
da am bifat repede cateva fainuri, cateva seminte, printre care susan*in luv*, ulei de susan, wassabi, apa trandafiri, ceva indienisme si thai-as spices I mean, noah si-am mai uitat
so thanks again, cookie@biscuit!you made my Friday, yay!
going out now!huuug!
April 17th, 2010 at 1:14 am
mirodenii indiene se gasesc si pe http://www.mirodenii.ro, la preturi sub Ki Life si in plus cu home delivery, insa oferta lor e destul de limitata prin comparatie.
mirodenii chinezesti se gasesc la Dragonul Rosu sau la magazinul din Colentina, sau online la http://www.cinciarome.ro
ingrediente pentru feluri Thai se gasesc la Mega Image
April 17th, 2010 at 7:52 am
pai si why the drepressed tag?:D
April 17th, 2010 at 8:07 am
Eu zic ca s-a ales foarte bine, fraged si bun!
April 17th, 2010 at 10:44 am
Arata delicios si mai ales suculent. Am senzatia ca negreala de pe pui este amara insa.
April 17th, 2010 at 3:56 pm
neagreala de pe pui e asa, ca la gratar, nu mi s-a parut amara:D
April 19th, 2010 at 9:23 am
Citez din Florin cand recomand http://www.mirodenii.ro/ pentru indienisme :p
April 19th, 2010 at 10:59 am
a, pai asa ca sunt eu antisocial latelly…ma rog, some might call it otherwise :-D. I rather stick to antisocial 😛
umm…ti-am cumparat ceva de la un targ de accesorii*don’t ask me why*
have a nice week, allll!
April 19th, 2010 at 11:18 am
a nice week si tie:DDDDD as for antisocial, i invented the concept:)) relax, se poate trai bine si-asa. as for targul de accesorii, nu intreb why, intreb: what? / eyes rolling
April 19th, 2010 at 12:02 pm
bai, deci, it’s a pair of earings (your)passion related!
marisori ce-i drept, da avand in vedere ca-s for purpose, eu zic ca merg-reiau-pair of earings * 1 un cutit si altul o furculita*-nah-very cutie!
first thought a fost gen-moama, gata, for my eating(out)men/women nights, da as days go by, I got more and more flashes with your pic and the creepy earings!
so, finally, m-am gandit ca ti-ar sta mai bine tie cu ei, when you’re serving one of your brunches, eh?* double rolling eyes*
so, lasa-mi o adresa pe mail unde sa ti-i curierez sau ne vedem odata pe-afara la o inghetata si ti-i inmanez personally, cu drag 🙂
April 19th, 2010 at 12:04 pm
pai eu zic ca inghetzata it is:D iti scriu pe mail sa ne hook up:D fenks!
April 19th, 2010 at 12:12 pm
yay!asta se cheama agatat antisocial :)) or geek hooking up! 🙂
April 19th, 2010 at 12:13 pm
da, we knowz that so well:))) poate mai corupem si alte antisociale care se vantura pe-aici, o sa pun un “let’s go out” post:D
April 19th, 2010 at 12:59 pm
vai, ce dragut ar fi! un fel de “gospodine fara sortulete, se alinta la-o-nghe”
mie-mi place inghetata de la casablanca. au chestii proaspete, asa, si-nauntru e vintage, putem s-o ardem cochet 😛
*drooling for a tort glace*
btw-just had my lunch-salata verde cu toate legumele, susan si a sprinkle of lemon&olive oil& ciuperci trase la tigaie innnn…evident, unt. what else .see?see?I’m a good girl, I listen to mummy advices :).
a, si capsuni(cu gust de capsuni) cu frisca home made.
verific mailul dupa ce termin o traducere:)