papardelle cu pui, ciuperci si sos de lamaie cu patrunjel
Pranzul de astazi e simplu si light si gata in zece minute. Bucatelele de piept de pui se perpelesc in putin unt, cu sare, piper si mult patrunjel. Se stoarce o lamaie peste. Se fierb pastele si se adauga peste sos, impreuna cu o conserva de ciuperci of your choice. Se drege mancarea cu putina smantana dulce si, daca va place, cu parmezan ras. Enjoy!
tags: lunch, pasta, paste, pui 11 comments »
March 3rd, 2010 at 1:00 pm
“se adauga peste sos” Care sos?
March 3rd, 2010 at 1:25 pm
ala care rezulta din combinatia pui, unt, lamaie, ciuperci, patrunjel. peste restul, na:))
March 3rd, 2010 at 3:59 pm
ce lovely photo! 😀 mai sa imi faca pofta de paste :))
March 3rd, 2010 at 4:00 pm
haha, u need lovely photos ca sa ti se faca pofta de paste? lucky u, mie mi-e pofta de paste all the time:))
March 3rd, 2010 at 4:08 pm
draga mea, ce vreau eu sa subliniez pe aceasta cale este ca trebuie sa detaliezi un pic, pentru ca eu ma blochez la fazele astea cand brusc apare un sos de care eu nu stiam. Imi amintesc ca la fel de blocat am ramas si la prajitura cu vin a Emiliei cand sarisei peste un pas.
🙂
March 3rd, 2010 at 4:08 pm
si mie :-/
March 3rd, 2010 at 4:20 pm
dar honey, nu am ce sa detaliez, pentru ca zau asa, nu e nimic de detaliat. uite, zicea copolovici undeva, si i FULLY agree with him: “Nu scriu „reţete”. Reţetele sunt, în opinia mea, fie mâncăruri care au făcut istorie, fie nişte şabloane care ne îngrădesc propriile opţiuni şi gusturi.” So true! Eu cred ca important e sa stii ingredientele si sa ai niste foarte basic notiuni gen “pastele se fierb in apa, altfel sunt tari”. The rest este imaginatia personala la lucru:D Cu sosul am dezambiguizat acum, afara de asta all clear?:DDDDD
March 3rd, 2010 at 9:30 pm
Daaa, sunt de acord cu filosofia “make up the recipe as you cook” 😀 De cand am inceput sa gatesc am incercat sa urmez retetele intocmai si, desi la unele chestii minutioase este intr-adevar necesar, la cele mai multe nu ma pot abtine sa nu-i fac eu un twist :)) De ceva timp am renuntat, pur si simplu iau ideea si ma joc cu ea. Au iesit si chestii dezastruoase (nu vreti sa stiti cum a fost cand am folosit faina de soia si legume….), but that’s all right, intotdeauna mi-a placut sa fiu libera sa gresesc si sa invat din propria experienta 😀
March 4th, 2010 at 11:16 am
Misaki, I am pleased to inform ca la Mega Image au aparut toate ingredientele pentru sushi, chiar marci japoneze. O invitatia la un sushi party unde iti vei exersa talentele is soon to follow 🙂
March 5th, 2010 at 1:58 pm
@ wow cookie, o sa ma abtin de acum inainte. m-am linistit
March 6th, 2010 at 4:54 pm
@Mishu: Thanks for the info! La mine asta e semn ca iesim din criza, au aparut pe piata din nou ingredientele de sushi :)))