GoodMazi

Despre chez-mazilique nu va mai povestesc coz you know everything there is to know about it, we all watched it grow precum coca de cozonac in ceea ce este azi – unul din cele mai populare bloguri de cooking de pe la noi. Dar nu, nu despre asta e vorba in postul asta, ci despre prietena mea Mazi, Mazette, Mazilique, Mazeh, adopted daughter #1 si quirky child si alte silly alinturi of the sort pe care le practicam cand vorbim despre ea, Pufix & I. Draga noastra Mazi e officially noul redactor-sef al editiei locale BBC GoodFood, pozitie pe care o merita si care ii vine firesc, precum o pereche de lovely porn shoes si un Moleskine:) Mazi, I wish you good luck in aventura ta minunata down the rabbit hole, sunt sigura ca o sa stii sa dai revistei o bucatica din personalitatea ta shiny and bubbly and wonderful (sper ca te platesc destul pentru asta:))). Suntem always aici daca you need props si ne bucuram de bucuria ta:)

Si tot aici vreau sa o felicit si pe Irina Florea, fost redactor-sef GoodFood, pentru ce a reusit sa faca din aceasta revista, am toata admiratia pentru felul in care a stiut sa aduca o nota personala si locala unui sablon international. Irina, daca citesti, mult succes pe mai departe:)

Happy happy joy joy:D Acum sa revenim la cratita, zic. Ce vreti sa vedeti mai intai: caltitele cu ricotta si fructe sau somonul in unt cu orez curry?:))

tags: 5 comments »

5 Responses to “GoodMazi”

  1. Laura

    Amandoua de se poate. cum nu se poate, intai somonul.:)))))))))))))))

  2. Mishu

    GOOOOOO ADN1!!!! 😉

  3. Mazi, Mazette, Mazilique, Mazeh, adopted daughter #1 si quirky child

    is all blushing and emo and u know
    love love love and eternal graditude pentru ca m-ai chemat acum un an si ceva la masa 😡

  4. Ami

    Inca un motiv [daca mai era nevoie] sa cumpar revista asta!!! 🙂
    Mazi, FELICITARI!!! :* Sa fie intr-un ceas bun! Sunt sigura ca imi va placea din ce in ce mai mult aceasta revista! ;))

  5. andra

    confirm faptul ca mazi este un om …pur si simplu minunat!

Back to top