GoodMazi
Despre chez-mazilique nu va mai povestesc coz you know everything there is to know about it, we all watched it grow precum coca de cozonac in ceea ce este azi – unul din cele mai populare bloguri de cooking de pe la noi. Dar nu, nu despre asta e vorba in postul asta, ci despre prietena mea Mazi, Mazette, Mazilique, Mazeh, adopted daughter #1 si quirky child si alte silly alinturi of the sort pe care le practicam cand vorbim despre ea, Pufix & I. Draga noastra Mazi e officially noul redactor-sef al editiei locale BBC GoodFood, pozitie pe care o merita si care ii vine firesc, precum o pereche de lovely porn shoes si un Moleskine:) Mazi, I wish you good luck in aventura ta minunata down the rabbit hole, sunt sigura ca o sa stii sa dai revistei o bucatica din personalitatea ta shiny and bubbly and wonderful (sper ca te platesc destul pentru asta:))). Suntem always aici daca you need props si ne bucuram de bucuria ta:)
Si tot aici vreau sa o felicit si pe Irina Florea, fost redactor-sef GoodFood, pentru ce a reusit sa faca din aceasta revista, am toata admiratia pentru felul in care a stiut sa aduca o nota personala si locala unui sablon international. Irina, daca citesti, mult succes pe mai departe:)
Happy happy joy joy:D Acum sa revenim la cratita, zic. Ce vreti sa vedeti mai intai: caltitele cu ricotta si fructe sau somonul in unt cu orez curry?:))
tags: GoodFood 5 comments »
March 4th, 2010 at 2:12 pm
Amandoua de se poate. cum nu se poate, intai somonul.:)))))))))))))))
March 4th, 2010 at 3:24 pm
GOOOOOO ADN1!!!! 😉
March 4th, 2010 at 3:34 pm
is all blushing and emo and u know
love love love and eternal graditude pentru ca m-ai chemat acum un an si ceva la masa 😡
March 8th, 2010 at 3:56 pm
Inca un motiv [daca mai era nevoie] sa cumpar revista asta!!! 🙂
Mazi, FELICITARI!!! :* Sa fie intr-un ceas bun! Sunt sigura ca imi va placea din ce in ce mai mult aceasta revista! ;))
March 8th, 2010 at 7:02 pm
confirm faptul ca mazi este un om …pur si simplu minunat!