ciabatta cu vita si cam atat:)

p11200101

Un sandvis care tine loc de pranz si cina, asa-i de satios! Se ia o ciabatta cu masline, se taie in doua si se unge cu unt. Carnita de vita, taiata subtire, se face la gratar, not too much ca nu vreti sa se usuce de tot. Se pune calda  si juicy peste painea cu unt, se unge cu mustar de Dijon pe deasupra si se complimenteaza cu o frunza de salata verde si cateva felii de ridichi. Asta e unul din sandvisurie mele preferate, imi place la nebunie cum se topeste untul sub friptura calda inca:) Enjoy!

tags: , , , , 10 comments »

10 Responses to “ciabatta cu vita si cam atat:)”

  1. Mihai

    De unde iti iei de obicei ciabatta?

  2. powerpuffcookie

    de obicei luam de la Mega Image, dar au si la Billa si la Real.

  3. vertange

    Ce-mi plac ideile astea care pot fi luate la pachet!
    Voi incerca si eu, dar cu pui.
    Merci frumos pentru idee!

  4. Ada

    Si totusi, care e secretul vitei? Mie de cele mai multe ori imi iese talpa! Mai ales daca este subtire.. Ce fel de carne folosesti?

  5. cookie

    pentru sandvis folosesc fripturi din acelea foarte subtiri de la Mega Image (doua la casoleta). acuma ce sa zic, pe mine m-a invatat mama ca daca e inchisa la culoarea carnea de vita, most likely e talpa:))

  6. Zazuza

    si mie imi plac sandvisurile astea la nebunie! si cu carnea de vita ai dreptate: cu cat e mai rosu-inchis, cu atat e mai tare. pe de alta parte mai e o chestie: in RO nu e voie din cate stiam sa se tina carnea de vita la maturat – asta e procedeul prin care ea devine moale. de aceea eu acasa ma cam feresc de carnea de vita si o folosesc mai ales pentru a da gust supei, iar dupa supa ajunge la catei, pentru ca nu e deloc… mancabila :).

  7. Zazuza

    pardon, caci recitind commentul iese ca supa nu e mancabila hahaha… voiam sa zic ca dupa ce fac supa, carnea ajunge la catei, etc :))

  8. Mishu

    Eu am cumparat recent de la Angst doua felii de pulpa de vita maturata, care ar fi problema pentru care n-ar fi voie sa se matureze carnea?

  9. cookie

    lol zazuza, sunt sigura ca supa e foarte buna:)))))

  10. Zazuza

    pai nu dau voie de idioti, cica din motive de igiena!!! ca si cand carnea maturata ar fi imputita sau ceva… pffff…. Banuiesc ca ce ai luat tu de la Angst nu era de provenienta romaneasca – ai idee? Bun pontul oricum, mercic! Poate asa mai putem sa facem si noi un tafelspitz ceva in romania 😉

Back to top