ciabatta cu vita si cam atat:)
Un sandvis care tine loc de pranz si cina, asa-i de satios! Se ia o ciabatta cu masline, se taie in doua si se unge cu unt. Carnita de vita, taiata subtire, se face la gratar, not too much ca nu vreti sa se usuce de tot. Se pune calda si juicy peste painea cu unt, se unge cu mustar de Dijon pe deasupra si se complimenteaza cu o frunza de salata verde si cateva felii de ridichi. Asta e unul din sandvisurie mele preferate, imi place la nebunie cum se topeste untul sub friptura calda inca:) Enjoy!
tags: carne de vita, lunch, lunchbox, pranz, sandwich 10 comments »
March 18th, 2010 at 4:44 pm
De unde iti iei de obicei ciabatta?
March 18th, 2010 at 5:24 pm
de obicei luam de la Mega Image, dar au si la Billa si la Real.
March 18th, 2010 at 6:10 pm
Ce-mi plac ideile astea care pot fi luate la pachet!
Voi incerca si eu, dar cu pui.
Merci frumos pentru idee!
March 18th, 2010 at 11:31 pm
Si totusi, care e secretul vitei? Mie de cele mai multe ori imi iese talpa! Mai ales daca este subtire.. Ce fel de carne folosesti?
March 19th, 2010 at 7:42 am
pentru sandvis folosesc fripturi din acelea foarte subtiri de la Mega Image (doua la casoleta). acuma ce sa zic, pe mine m-a invatat mama ca daca e inchisa la culoarea carnea de vita, most likely e talpa:))
March 19th, 2010 at 8:32 am
si mie imi plac sandvisurile astea la nebunie! si cu carnea de vita ai dreptate: cu cat e mai rosu-inchis, cu atat e mai tare. pe de alta parte mai e o chestie: in RO nu e voie din cate stiam sa se tina carnea de vita la maturat – asta e procedeul prin care ea devine moale. de aceea eu acasa ma cam feresc de carnea de vita si o folosesc mai ales pentru a da gust supei, iar dupa supa ajunge la catei, pentru ca nu e deloc… mancabila :).
March 19th, 2010 at 8:33 am
pardon, caci recitind commentul iese ca supa nu e mancabila hahaha… voiam sa zic ca dupa ce fac supa, carnea ajunge la catei, etc :))
March 19th, 2010 at 9:59 am
Eu am cumparat recent de la Angst doua felii de pulpa de vita maturata, care ar fi problema pentru care n-ar fi voie sa se matureze carnea?
March 19th, 2010 at 10:05 am
lol zazuza, sunt sigura ca supa e foarte buna:)))))
March 19th, 2010 at 8:29 pm
pai nu dau voie de idioti, cica din motive de igiena!!! ca si cand carnea maturata ar fi imputita sau ceva… pffff…. Banuiesc ca ce ai luat tu de la Angst nu era de provenienta romaneasca – ai idee? Bun pontul oricum, mercic! Poate asa mai putem sa facem si noi un tafelspitz ceva in romania 😉