cea mai simpla supa

p11201071

As vrea sa va zic ca e de inspiratie asiatica and such, dar e fapt e o supa de pui simpla si mai slaba (doua ciocanele de pui fierte cu jumatate de litru de apa si o cescuta de sos de soia, un morcov intreg si o ceapa tot intreaga), strecurata de toate cele, amestecata pe foc cu un ou batut zdrente-style si turnata in castron peste taitei chinezesti de-aia de nu necesita fierbere indelungata si peste cateva urechi de lemn muiate in prealabil. Cu bucatele de carne buna luata de pe os. Si cam asa. Cred ca era foarte buna si cu baza de supa de legume si fara ou si carne, pentru cine tine post. Enjoy!

tags: , , 9 comments »

9 Responses to “cea mai simpla supa”

 1. Zazuza

  urechile alea de lemn sunt geniale! sunt fan de cand am mancat intr-un restaurant chinezesc sordid, dar cu mancare yummy! dar ce nu inteleg este cum puteti manca cu lingurile alea de portelan :))

 2. Mishu

  Oho, si ce bine se mananca cu ele. Nu degeaba chinezii inventasera praful de pusca pe vremea cand europenii inca erau in copac 🙂

 3. Zazuza

  LOL. cu betisoarele sunt de acord si pot manca absolut minunat, si recunosc ca mancarea e parca mai gustoasa cu ele (aia chinezeasca, japoneza, de la Asia d-acolo, adica). dar cu lingurile astea nu ma impac si pace 🙁

 4. redhead

  cutie cute supa asta, ma

 5. snaco26

  Buna. Pare a fi simplu de pregatit si buna, in acelasi timp. Dar de unde se pot cumpara, in Bucuresti, urechi de lemn uscate?

 6. cookie

  de la dragonul rosu sau de la magazinul de chinezarsime de pe Soseaua Colentina nr. 352-354.

 7. snaco26

  Multumesc. Totusi mai am o intrebare si anume, cam pe unde este magazinul de pe Colentina. Chiar locuiesc in zona Bucur Obor. La Dragonul Rosu nu ma incumet sa merg, este aglomeratie mare.

 8. Irina

  Buna idee pentru cina. Cred ca supa a avut un gust bun!

 9. kzarinne

  zdrente-style!!! :)))))

Back to top