cea mai simpla supa
As vrea sa va zic ca e de inspiratie asiatica and such, dar e fapt e o supa de pui simpla si mai slaba (doua ciocanele de pui fierte cu jumatate de litru de apa si o cescuta de sos de soia, un morcov intreg si o ceapa tot intreaga), strecurata de toate cele, amestecata pe foc cu un ou batut zdrente-style si turnata in castron peste taitei chinezesti de-aia de nu necesita fierbere indelungata si peste cateva urechi de lemn muiate in prealabil. Cu bucatele de carne buna luata de pe os. Si cam asa. Cred ca era foarte buna si cu baza de supa de legume si fara ou si carne, pentru cine tine post. Enjoy!
tags: lunch, pranz, supa 9 comments »
March 31st, 2010 at 10:01 am
urechile alea de lemn sunt geniale! sunt fan de cand am mancat intr-un restaurant chinezesc sordid, dar cu mancare yummy! dar ce nu inteleg este cum puteti manca cu lingurile alea de portelan :))
March 31st, 2010 at 10:25 am
Oho, si ce bine se mananca cu ele. Nu degeaba chinezii inventasera praful de pusca pe vremea cand europenii inca erau in copac 🙂
March 31st, 2010 at 11:30 am
LOL. cu betisoarele sunt de acord si pot manca absolut minunat, si recunosc ca mancarea e parca mai gustoasa cu ele (aia chinezeasca, japoneza, de la Asia d-acolo, adica). dar cu lingurile astea nu ma impac si pace 🙁
March 31st, 2010 at 12:50 pm
cutie cute supa asta, ma
March 31st, 2010 at 1:16 pm
Buna. Pare a fi simplu de pregatit si buna, in acelasi timp. Dar de unde se pot cumpara, in Bucuresti, urechi de lemn uscate?
March 31st, 2010 at 2:51 pm
de la dragonul rosu sau de la magazinul de chinezarsime de pe Soseaua Colentina nr. 352-354.
March 31st, 2010 at 5:42 pm
Multumesc. Totusi mai am o intrebare si anume, cam pe unde este magazinul de pe Colentina. Chiar locuiesc in zona Bucur Obor. La Dragonul Rosu nu ma incumet sa merg, este aglomeratie mare.
March 31st, 2010 at 11:00 pm
Buna idee pentru cina. Cred ca supa a avut un gust bun!
April 1st, 2010 at 9:03 am
zdrente-style!!! :)))))