peste alb cu sparanghel si sos de coacaze

copy-of-p1070542

Si uite-asa incheiem saptamana “pestele e viata mea” cu un fel de mancare pe cat de fitos, pe atat de usor de facut. Fileul de salau (sau ce peste alb si mai tasteless asa preferati, daca se poate proaspat, nu congelat), se unge cu ulei de masline, se sareaza cu sare grunjoasa si se pipereaza. Cate zece minute la cuptor pe fiecare parte si e gata!  

copy-of-p1070534 copy-of-p1070538

Sosul de coacaze este ideal sa-l preparati din fructe proaspete sau congelate, nu din borcan, potrivit de dulce cu zahar brun. Sparanghelul merge si din borcan, e mai sigur asa, mai ales daca nu aveti prea multa experienta in a-l gati (e foarte usor sa il undercook sau overcook:p) In rest, ce sa va zic, nu va creati false asteptari de la felul asta de mancare, e ca la concertul Madonnei – nu canta, face show. Asa si cu pestele nostru: nu o sa va saturati din asta, chill:))

tags: , , 2 comments »

2 Responses to “peste alb cu sparanghel si sos de coacaze”

  1. mada

    toate ca toate, dar farfuria arata bestial!

  2. powerpuffcookie

    daaa, e de la magazinul japonezo-chinezesc care s-a deschis de curand in Auchan Militari si unde orice produs costa 3, 6 sau 9 lei. si in case ca va intrebati, i don’t own the place:))) dar il promovez cu entuziasm!

Back to top