the fishville menu

Luni, 8 martie

Breakfast: Salata de citrice, leftover frittata cu legume

Lunch: Sandvis cu somon fume si salata

Dinner: Ton la gratar cu wasabi butter

Snacks: Placinta cu mere

 

Marti, 9 martie

Breakfast: Iaurt cu muesli si banana

Lunch: Somon teryaki cu morcovi picanti si salata de frunze

Dinner: Supa de vita cu taitei

Snacks: 2-3 fursecuri, o banana

 

Miercuri, 10 martie

Breakfast: Chifla calda cu mozzarella si legume

Lunch: Paste cu minichiftelute de peste si sos alb

Dinner: Chicken casserole cu salata de sfecla

Snacks: Iaurt, banana, placinta cu mere

 

Joi, 11 martie

Breakfast: Cereale cu lapte si fructe

Lunch: Jambalaya

Dinner: Ficatei cu ghiveci de ardei si ceapa

Snacks: Morcovi

 

Vineri, 12 martie

Breakfast: Oua benedict cu somon fume, chives si sos Hollandaise

Lunch: Minisandvisuri cu toast si diverse umpluturi

Dinner: Rulouri de piept de pui in bacon cu sos de mustar si salata

Snacks: Banana, iaurt, ciocolata neagra

tags: , , 4 comments »

4 Responses to “the fishville menu”

  1. Misaki

    Suna foarte interesant! De-abia astept sa vad si pozele 🙂

  2. Bianca

    Booon, tocmai am incropit primul meu ‘meniu al saptamanii’. Intrebare: cum faci chiflele acelea cu mozzarella si legume? Any hints please?

  3. cookie

    pai tai o chifla din aceea ovala pe lung asa, in lateral, cat sa-i fac un buzunaras. indes acolo mozzarella si un deget de unt si o bag la cuptor. legumele – crude on the side.

  4. Bianca

    Aaaa, credeam ca le bagi si pe ele la cuptor. Idei de legume? 😀

Back to top