the fishville menu
Luni, 8 martie
Breakfast: Salata de citrice, leftover frittata cu legume
Lunch: Sandvis cu somon fume si salata
Dinner: Ton la gratar cu wasabi butter
Snacks: Placinta cu mere
Marti, 9 martie
Breakfast: Iaurt cu muesli si banana
Lunch: Somon teryaki cu morcovi picanti si salata de frunze
Dinner: Supa de vita cu taitei
Snacks: 2-3 fursecuri, o banana
Miercuri, 10 martie
Breakfast: Chifla calda cu mozzarella si legume
Lunch: Paste cu minichiftelute de peste si sos alb
Dinner: Chicken casserole cu salata de sfecla
Snacks: Iaurt, banana, placinta cu mere
Joi, 11 martie
Breakfast: Cereale cu lapte si fructe
Lunch: Jambalaya
Dinner: Ficatei cu ghiveci de ardei si ceapa
Snacks: Morcovi
Vineri, 12 martie
Breakfast: Oua benedict cu somon fume, chives si sos Hollandaise
Lunch: Minisandvisuri cu toast si diverse umpluturi
Dinner: Rulouri de piept de pui in bacon cu sos de mustar si salata
Snacks: Banana, iaurt, ciocolata neagra
tags: fish, meal plan, peste 4 comments »
March 8th, 2010 at 1:45 pm
Suna foarte interesant! De-abia astept sa vad si pozele 🙂
June 20th, 2010 at 12:01 pm
Booon, tocmai am incropit primul meu ‘meniu al saptamanii’. Intrebare: cum faci chiflele acelea cu mozzarella si legume? Any hints please?
June 20th, 2010 at 12:46 pm
pai tai o chifla din aceea ovala pe lung asa, in lateral, cat sa-i fac un buzunaras. indes acolo mozzarella si un deget de unt si o bag la cuptor. legumele – crude on the side.
June 21st, 2010 at 6:42 am
Aaaa, credeam ca le bagi si pe ele la cuptor. Idei de legume? 😀