pui cu orez si caju
Ceva simplu simplu si pentru astazi: bucatele de pui marinate cu usturoi, chilli, ghimbir si sos de soia (much like porcul de ieri), prajite in tigaie cu doua maini de caju si ceva ulei (eu am folosit ulei pentru wok). Amestecat cu orez fiert in prealabil, patrunjel sau coriandru daca va place, o lingura de otet de orez (rice vinegar – se gaseste la rafturile de mancare asiatica prin supermarket-uri) si cateva frunze de salata. Invartit in tigaie un minut or so si mancat pe indelete, cu chopsticks daca va tine:)
tags: chicken, dinner, mancare asiatica, orez, pui 8 comments »
March 17th, 2010 at 12:14 pm
Super yummy! Ma bag si eu la reteta asta! 🙂
March 17th, 2010 at 5:08 pm
I’m in awe! *bowing* Retetele tale sunt foarte inspiring, mai ales ca eu ador caju, alunele si orice fel de nuca/migdala/fructe uscate singure si in mancare 😀
March 17th, 2010 at 5:09 pm
Ah, am uitat sa zic ca am descoperit ce bine merg curmalele (de la Cora, fara samburi) cu ceaiul negru cu aroma de caramel cumparat de la ceainaria din Cotroceni…heaven! 🙂
March 17th, 2010 at 5:46 pm
o reteta pe care o sa o incerc curand! chiar mi-era pofta de o variatie pe baza de orez!
March 17th, 2010 at 5:47 pm
ps: @ Misaki: curmale? ceai negru? sounds delicious!
March 18th, 2010 at 10:12 am
va recomand cu caldura si porcul marinat de alaltaieri, este genial, Pufix can vouch for that!
Misaki, ce ceainarie din Cotroceni? cred ca mi-ai mai zis, dar sunt batrana si senila, I kinda forgot:))
March 18th, 2010 at 11:48 am
I vouch alright. Era juicy asa si spicy si foarte foarte bun si l-am terminat singur aseara si what if I said ca n-o sa mai mananc mult seara, gimme a break!!! OMG 😛
March 18th, 2010 at 1:30 pm
Asa-i zice, Ceainaria din Cotroceni 😀 E chiar vizavi de intrarea in Palatul Cotroceni, nu sus la Leu, jos 😀 Eu si explicarea de directii… In fine, dupa umila mea parere au niste ceaiuri foarte bune, calitativ, imi plac mai mult decat cele de la Demmers 🙂 Preferatele mele sunt negru-caramel sau negru-truffles si verde-berry nice. Pana sa ajung la ei niciun ceai baut in Bucuresti nu avea aroma pe care o promitea, poate si din cauza ca majoritatea nu stiu sa-l pregateasca si-i pun apa prea fierbinte sau il tin prea mult la infuzat…