tocanita de vitel

tocanita-de-vitel

din lipsa de timp, mai degraba decat din lipsa de inspiratie, am tot facut mancare gen ‘totul intr-o oala’. e foarte buna si sanataoasa si implica  legume (proaspete, dar si congelate), carne si o varietate de sosuri (ca sa nu zici ca mananci mereu acelasi lucru:))

anyway, this week’s favorite e tocanita de vitel cu sos alb. cu carnita, ciuperci, ceapa verde, mazare, morcovi, vinete, buruieni, ulei de masline si un sos din creme fraiche. inovatia e ca inainte sa punem totul la calit (la gramada si de-o data), amestecam bucatelele de carne si legumele cu cimbru, sare, piper si ulei de masline intr-un vailing mare. ca pe salata asa. ca sa se patrunda bine aromele.

tocanita-de-vitel-01 tocanita-de-vitel-02

mancarica noastra se inabuse cu putin ulei de masline si apa pret de cateva minute. apoi adaugam unt si smantana dulce, pe cand totul e aproape gata.

tocanita-de-vitel-03 tocanita-de-vitel-04

se serveste cu cartofi noi, a caror poza n-o am ca mi-a fost foame si i-am mancat:))

tocanita-de-vitel-05

tags: , , Comment »


leave a reply



Back to top