coaste afumate la cuptor, cu cartofi copti in coaja

coaste afumate si cartofi copti

De la o varsta incolo (si given my current situation:), seara perfecta arata asa: costite afumate (vanate toata ziua prin diverse supermarketuri, gasite intr-un final la Metro, oh joy!), unse cu oleaca de ulei de masline, impanate cu usturoi din belsug, condimentate cu Smoky Peri Peri si glazurate cu sos de soia, slowly roasted in cuptorul incins la foc mic (cca 60 de grade). Complimentate de cartofi copti in coaja, taiati jumatati, unsi cu unt si garnisiti cu ceapa verde si castraveti murati. Fericite la coada cu o doza soc de inghetata de fistic. Bucurate cu un film bun si cu compania cuiva who once said “I do”.

tags: , 5 comments »

5 Responses to “coaste afumate la cuptor, cu cartofi copti in coaja”

  1. Mishu

    Cred ca am fost o companie perfecta, cum imi trageam eu nasul de la peri-peri si ma vaitam cu vorbe c-as manca toata tava de coaste dar nu pot. 😀

  2. Misaki

    Suna comfy 🙂 Dar cred ca asta e linistea inainte de furtuna :)))))

  3. diana

    60 de grade?
    Felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti!

  4. Bianca

    Aia cu 60 de grade nu cred ca e adevarata, eu nici n-am asa ceva la cuptor. Dar cam cat timp le-ai tinut in cuptor? Am doua bucati de ceafa (cred) asezonate si cred ca le-ar merge bine cu tratamentul aplicat de tine. Si cartofi cu unt si usturoi mmmm, diseara 🙂

  5. powerpuffcookie

    la cuptorul meu electric, 60 de grade e primul marcaj. si chiar si asa arde rau, posibil sa fie defect. deci sa zicem la foc mic.
    daca ceafa ta e proaspata, nu-ti recomand tratamentul de mai sus, coastele din povestea noastra erau deja afumate si preparate, nu au avut nevoie de a lot of cooking. pentru ceafa as zice ori gratar, ori la tigaie, cu miresme si usturoi. si poate-o ceapa taiata mare:D

Back to top