coaste afumate la cuptor, cu cartofi copti in coaja
De la o varsta incolo (si given my current situation:), seara perfecta arata asa: costite afumate (vanate toata ziua prin diverse supermarketuri, gasite intr-un final la Metro, oh joy!), unse cu oleaca de ulei de masline, impanate cu usturoi din belsug, condimentate cu Smoky Peri Peri si glazurate cu sos de soia, slowly roasted in cuptorul incins la foc mic (cca 60 de grade). Complimentate de cartofi copti in coaja, taiati jumatati, unsi cu unt si garnisiti cu ceapa verde si castraveti murati. Fericite la coada cu o doza soc de inghetata de fistic. Bucurate cu un film bun si cu compania cuiva who once said “I do”.
tags: cartofi, costite afumate 5 comments »
October 24th, 2010 at 10:27 am
Cred ca am fost o companie perfecta, cum imi trageam eu nasul de la peri-peri si ma vaitam cu vorbe c-as manca toata tava de coaste dar nu pot. 😀
October 24th, 2010 at 7:33 pm
Suna comfy 🙂 Dar cred ca asta e linistea inainte de furtuna :)))))
October 25th, 2010 at 9:09 pm
60 de grade?
Felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti!
October 26th, 2010 at 12:51 pm
Aia cu 60 de grade nu cred ca e adevarata, eu nici n-am asa ceva la cuptor. Dar cam cat timp le-ai tinut in cuptor? Am doua bucati de ceafa (cred) asezonate si cred ca le-ar merge bine cu tratamentul aplicat de tine. Si cartofi cu unt si usturoi mmmm, diseara 🙂
October 26th, 2010 at 1:01 pm
la cuptorul meu electric, 60 de grade e primul marcaj. si chiar si asa arde rau, posibil sa fie defect. deci sa zicem la foc mic.
daca ceafa ta e proaspata, nu-ti recomand tratamentul de mai sus, coastele din povestea noastra erau deja afumate si preparate, nu au avut nevoie de a lot of cooking. pentru ceafa as zice ori gratar, ori la tigaie, cu miresme si usturoi. si poate-o ceapa taiata mare:D