shaorma de la dristor
Azi dimineata am avut o intalnire in Plaza. Dupa doua espresso lungi si un macaroon cu crema de cafea de la Starbucks (foarte foarte bun, btw), am realizat cu stupoare ca imi uitasem mancarea acasa, in punguta, frumos, exact asa cum era ea gata sa fie luata pe sus si halita la pranz. What to do, what to do? Urcat doua etaje in pas alergator si proptit fizicul in fata “gheretei” cu shaorma de la Dristor… ah, raiul junk food-ului pe pamant:D Ocazie cu care am zis sa va si povestesc despre asta, desi sunt sigura ca mare parte din voi v-ati dedat macar ocazional la pacatoasa lipie cu carne, ce incalzeste burta si ridica spiritul mai ceva ca o portie de cartofi prajiti cu inghetata de la McD. Ma rog, I was making a point there:))
Acuma stiu ca Misaki o sa spuna c-am innebunit (ea fiind all-the-way-anti-junk), dar mie nu mi se pare ca shaorma asta se lupta in aceeasi categorie cu restul porcarelelor. Adica after all, e doar ceva paine (exista si la lipie, si la bagheta), carne preparata mai dry asa si legume. Ca doar nu te obliga nimeni sa-ti pui sosuri si cartofi prajiti inauntru). The way I like it e asa: cu carne de vita, in bagheta fara cartofi si cu doar un strop de maioneza, cu varza, castrveti murati, rosii, ardei iute si un kil de patrunjel verde. Fara sare (ca are carnea destula), dar cu mult piper.
Acuma, deep down inside tre sa recunosc ca simt eu asa ca nu poate fi sanatoasa shaorma, dar every now and then, dupa doua espresso si-un macaroon, nu-i dragut sa ma fac c-am uitat?:))
tags: dristor, lunch, shaorma 22 comments »
May 11th, 2010 at 11:55 am
don’t buy from dristor. ever. again. circula un zvon foarte urat despre ei. daca tot vrei super shaorma du-te la haleala. carne de vita+berbecut sau pui, vreo 5 sosuri (mai sanatoase, cu rodie de exemplu) si alte prafuri. it doesn’t get any healthier than that 😀
May 11th, 2010 at 11:55 am
sincer, nici eu nu includ shaorma (aia adevarata, fara maioneza adica) in categoria junk food, ci real fast food.
anul trecut cand am fost in tara in vacanta am dat o fuga si la shaorma clasica de la dristor – eu nu eram mare fan oricum nici cand stateam in RO. ok, insa prefer mereu o shaorma arabeasca/turceasca.
May 11th, 2010 at 11:56 am
Mie imi place mai mult cu lipie (prea multa paine in bagheta), dar nu de la Dristor. Am auzit niste povestioare destul de interesante cu saorme duse la analize :).
May 11th, 2010 at 12:00 pm
eu nu inteleg junk food-ul, nu face parte din alimentatia mea. Dar o shaorma o data la un secol e o minunatie! Pe mine ma binedispune teribil prima muscatura, amestecul de gusturi si arome, mmmm.
descoperire recenta: Dines la Foisor. carnea rumenita si gustoasa… neasemuita!
May 11th, 2010 at 12:05 pm
care-i treaba cu analizele? va rog spuneti-mi, will I live? ca tocmai am mancat una:)))
May 11th, 2010 at 1:37 pm
eh, daca inca scrii e bine 🙂
May 11th, 2010 at 1:46 pm
oh come on, deja ma mananca pielea de la avertismentele voastre. si cred ca o sa-mi creasca al treilea ochi:))
May 11th, 2010 at 1:54 pm
n-ai cum sa nu love shaorma dristor, pt ca are patrunjeeeel!
May 11th, 2010 at 2:02 pm
da, mult, mult patrunjel, baietii aia se uita ciudat la mine cand le zic sa keep it coming, da’ ce stiu ei:))
May 11th, 2010 at 2:09 pm
I had it once si nu m-a dat pe spate. I expected more, avand in vedre cozile, oh well…da n-am sesizat niciun patrunjel 😀
@cookie-well, they said they cum over it…that in case you care :))
May 11th, 2010 at 2:11 pm
patrunjelul cred ca e new entry. si baietii aia au tendinta sa skip it, da eu cer intotdeauna 😀
(mama, ce m-am dat de gol cu shaormele :))
May 11th, 2010 at 2:13 pm
@mazi-skip what?patrunjelul sau their special sauce :))
god, I’m gross
May 11th, 2010 at 2:21 pm
Mie sincer imi placea mai mult saorma de la Genin, de pe calea Floreasca .. nu stiu daca mai exista. Si am auzit lucruri foarte bune despre cea de la Dines, Foisor, la fel ca Dana 🙂
Dar, ca una care ma zbat sa fac fata dorintelor de prajit, dulce, gras, ce mai tura-vura orientata spre light & healthy vorba lui mazilique, pot spune ca saorma este cea mai mare tentatie posibila .. O data la o luna jumate, hai doua.. devoram saorma :))
May 11th, 2010 at 2:27 pm
@smaranda – yes, u are =))))
May 11th, 2010 at 3:53 pm
Am scris ceva si a aparut si apoi a disparut.. Am facut ceva gresit?
May 11th, 2010 at 4:10 pm
eu n-am editat nimic:O vad doua comments de la tine, erau mai multe?
May 11th, 2010 at 4:15 pm
da, stupid me.. nu vedeam, sau nu-i dadusem refresh cine stie.
Intrasem sa iti spun ce mare pacat ti-ai facut cu postul asta .. acum 5 minute i-am comandat jumatatii mele sa se opreasca negresit sa imi ia saorma 🙂 de la dines ca-i e in drum
Fara cartofi prajiti, e drept, in lipie, nu in paine, dar totusi..
Salivez pana ajunge cu saorma la mine ..
May 11th, 2010 at 4:21 pm
iertare:))
May 12th, 2010 at 6:55 pm
Ai innebuniiiiiiit! :)))) Serios acum, don’t mind me, I’m an alien when it comes to food, orice om mananca o combinatie de healthy and junk. Proportiile difera 😀 Numai cand ii vad pe baietii aia de la shaormerie nu-mi mai vine sa mananc nimic 3 zile, eu oricum asociez fast-food places cu insalubru, insa am si eu partea mea de junk cu dulciurile (shhhh!). Traiasca patrunjelul insa! :))
December 30th, 2010 at 7:16 pm
ce darcu’ ma? De ce toata lumea aici vorbeste jumatate roamana, jumatate engleza? Nu de alta, dar suna foarte snob.
December 30th, 2010 at 7:18 pm
dracu’*
December 31st, 2010 at 12:40 am
Ce dracu bah, Mike? De ce nu ai invatat sa scrii corect pana la varsta asta? Nu de alta, dar pari foarte incult.