meniul saptamanii

Luni, 19 aprilie

Breakfast: Fulgi de porumb cu lapte

Lunch: Pachetele de bok choy cu peste, orez integral

Dinner: Supa de mazare uscata cu sunca afumata

 

Marti, 20 aprilie

Breakfast: Muffin frittata cu legume

Lunch: Pui cu ciuperci, salata verde

Dinner: Penne cu “pesto” de patrunjel si muguri de pin

 

Miercuri, 21 aprilie

Breakfast: Crema de iaurt cu somon afumat, ridichi si ceapa verde, pe paine de casa

Lunch: Fettuccine cu somon la tigaie si sos de lamaie cu capere

Dinner: Sandvis cu pui si guacamole

 

Joi, 22 aprilie

Breakfast: Sandvis cu sunca, emmentaler si castraveciori

Lunch: Vinete si zucchini stir fry, pe paine de casa cu mustar

Dinner: Ficatei la tigaie, cu piure de cartofi si salata de castraveti

 

Vineri, 23 aprilie

Breakfast: Muesli integral cu mere si scortisoara

Lunch: Halloumi la gratar cu salata de masline

Dinner: O friptura adevarata

tags: , 3 comments »

3 Responses to “meniul saptamanii”

  1. Florin

    pana la urma unde ai gasit bok choi?

  2. powerpuffcookie

    Pai daca n-ai citit postul urmator:))) La Metro.

  3. Florin

    gata, am citit acum. le-am luat si eu la rand, din reader 🙂

Back to top