lunchbox (2)
Daca e easy to make si contine resturi, e lunchbox:))
Avem azi o supa simpla de pui, cu morcovi si picioruse de ciuperci (ca trebuia sa fac si cu ele ceva, palariile s-au fript pe gratar cu sare grunjoasa si unt si s-au halit duminica la pranz, ce-a ramas am luat la noi). Atentie: contine mini paste Rizi pentru copii, gogaltz, gogaltz:p Mai mancam fripturica buna de curcan, cu rosii cherry cu susan si caramel, dupa o reteta a Irinei. De cum am vazut treaba asta, am stiut ca e musai sa o incerc. Partea nasoala este ca m-am fript la limba cu susanul incins in zahar brun, ceva de speriat. Deci nu faceti asa, faceti cu ne invata Irina, infigeti rosioarele in bete de frigarui si tavaliti-le prin amestecul fierbinte, cat sa le faceti un capacel. Gustarea de azi: un iaurt mic, un mar, o mandarina, doua bucati de placinta cu mere de la mama si un baton turcesc cu alune si alte alea. Cam mult zahar, recunosc, dar este luni si afara e urat si… well, stiti cum e. Walk like an egyptian!
tags: lunch, lunchbox 5 comments »
November 16th, 2009 at 2:32 pm
Pacat ca ne-au dat sarbatoritii planurile peste cap si in loc de lunchbox m-am indopat cu prajituri si bere. La Multi Ani, Oana! La Multi Ani, Emil!
November 16th, 2009 at 6:38 pm
i LOVE the lunchbox series 😀 desi tre sa recunosc ca sunt la un nivel de complexitate la care la noi acasa ajunge doar cina, de 2 ori pe saptamana tops :)))
November 16th, 2009 at 6:51 pm
oh come ooon, pregatitul in sine nu e deloc complex, trebuie doar sa nu ai un frigider cu desavarsire gol, ceea ce se poate realiza cu un minim de planning/grocery shopping skills despre care o sa scriu eu un post odata, dar nu insistati ca nu va arat xls-ul meu cu toate produsele pe care le cumpar de regula de la toate supermarketurile:))
November 18th, 2009 at 8:59 pm
Hmmm, te-ai fript pentru ca ti-era pofta! Mi s-a intamplat si mie…Eu mananc la cantina dar la noi toate lumea e inebunita dupa bento, cutiile de plastic japoneze in care iti pui mancarea pentru pranz.
November 19th, 2009 at 10:34 am
pai sigur ca pentru ca mi-era pofta, cand ma uitam la zaharul brun cum sfaraie, imi venea sa-mi bag capul in tigaie:))