comfort food

copy-of-p1090104

sunt asa de varza si de busy de nu-mi vad capul. dar mananc. comfort food. the junkity junk junk cartofi prajiti unsurosi cu maioneza, dar si fructe multe si bune de care mi-a adus boo o sacosa duminica. si mi-a curatat rodii de care am mancat pentru prima oara in viata mea, acuma, daca asta nu e best friendliness… pai a fost o lupta sangeroasa intre boo si micile bobite, care s-a lasat cu un lighean de apa rosie si soldatei de coji zacand cu burta in sus in gunoi. si cu un castron de rasfat. doar lui pufix nu-i place, azi dimineata i-am facut a perfectly yummy breakfast cu gofre si ricotta si rodie, si he ruined it cu strambaturile:p oh well, my comfort food – not for everyone.

copy-of-p1090174

au mai cazut si alte fructe la datorie, dupa cum se poate vedea. pentru ca boo gaseste ca fructele au efecte miraculoase asupra nivelului nostru de energie. adevarul e ca am tras un shopping energic dupa fructele astea, ceva de vis.

copy-of-p1090116 copy-of-p1090178

sunt incoreneta, dar revin:)

tags: , , 3 comments »

3 Responses to “comfort food”

  1. Misaki

    Yum, ce bine arata! Si eu ador fructele, le vreau pe toateeeeeee! 😀 In pachetul din Japo am descoperit cu bucurie nemaipomenita cateva kagi, niste fructe dulci, care arata ca tomatele portocalii, dar au textura merelor. Talk about strange combinations! 😀 Hmm, cred ca le pun si pe ele la cadouri pe blog, dar nu sunt destule cat sa faci o tarta sau ceva hint hint :))

  2. Mishu

    Hon, esti “incorenet” de incoerenta <3

  3. powerpuffcookie

    ahahah, thx pufi da’ nu o sa editez, ca sa pastram autenticitatea momentului meu de incoerenta:)

Back to top