legume marinate la gratar
multa vreme am crezut ca nu-mi plac legumele la gratar, pentru ca am mancat pe la fel si fel de restaurante si nu erau bune deloc. si pe urma mi-am facut eu frumos acasa legume la gratar, dar bucuria e ca le-am marinat inainte, pret de o ora asa.
intr-un amestec de ulei de masline, otet balsamic, sos de soia, sare, piper si alte condimente. si asa s-au inmuiat, n-au mai fost uscate si urate, ci dolofane si fragede. am o tava de inox de la ikea, cu gratar pe deasupra, si le-am fript la cuptor pe gratarul ala pana s-au rumenit. delicioase cu iaurt si paine prajita!
tags: legume, regim 5 comments »
April 5th, 2010 at 2:25 pm
le-ai si intors sau le-ai lasat in legea lor pana s-au descurcat singure cu rumenitul? 😀
April 5th, 2010 at 4:41 pm
pai de data asta nu le-am intors ca le-am facut la gratarul de la cuptor
April 7th, 2010 at 7:40 pm
Si cat le tii? Ca mie mi-e foame si ale meel nu dau semne ca s-ar “face” :P. Si in plus au lasat o treaba neagra pe tava de dedesubt 🙁
April 7th, 2010 at 8:00 pm
pai le tii pana sunt nice & brown:)) nu mai stiu daca si ale mele au facut mizerie, i suppose ca da
April 8th, 2010 at 1:50 pm
Fura bune, mai ales dovleceii si ardeii. Parca vinetele mai trebuiau lasate, dar na, ne era foame :))