cod cu morcovi si cascaval
nu stiu de ce nu m-am gandit la asta pana acum! after all, sunt prea putine mancaruri la care nu merge sa adaugi branza. adica dintr-un sondaj ad-hoc prin birou a rezultat ca in afara de fasole batuta si ostropel, orice merge cu mozzarella, cascaval, branza sau smantana. asa ca reteta mea de cod cu morcovi si cascaval, in sos de unt, lamaie verde si verdeturi e grozava:D sosul cremos si acid in egala masura ucide complet gustul de peste, iar cascavalul topit peste fileurile cam insipide e absolut delicios! merge cu cartofi cu unt si piper proaspat macinat. si se face in vas de yena, fara a exagera insa cu zeama. pofta buna!
tags: peste 5 comments »
September 8th, 2009 at 8:44 am
azi am sa icerc aceasta reteta, dar in loc de cod, am sa folosesc pangasius..nu am avut incotro pentru ca prietenul meu a zis ca nu mananca cod oricum ar fii gatit . miau!
September 8th, 2009 at 8:53 am
a! si inca ceva mie cuptorul de la aragazul putin comunist (old) imi scapa gaze, si nu il mai folosesc…..pana nu o sa imi i-au alt aragaz asa ca pestele o sa il pun la oala cu aburi…sper sa nu fie prea mare diferenta de gust..miau..
September 8th, 2009 at 9:57 am
eu as folosi salau in loc de pangasius, daca nu va place codul. lipsa cuptorului e o problema, ideea e ca pestele trebuie sa fiarba foarte incet impreuna cu toate legumele, iar cascavalul trebuie sa se topeasca peste el. as zice mai degraba sa folosesti o tigaie Tefal cu pereti inalti si capac, nu-mi imaginez cum ar iesi felul asta de mancare gatit la aburi. ce zici de reteta asta: http://easypeasy.ro/2009/06/peste-in-sos-de-unt/? merge pe aragaz, nu-ti trebuie cuptor, si este just as delicious!
June 14th, 2011 at 1:27 pm
Acolo la tine in poza vaz si niste ardei gras si ceapa ? Incerc sa deslusesc ce ingrediente sunt…asa-i, mai e ceva ?
June 22nd, 2011 at 6:12 pm
am ratat commentul asta pana acu’. dap, era si niscaiva ardei, si ceva ceapa verde. dar really, nu conteaza, poa sa fie orice, ce-ti place tie.