placeri simple
Uneori mi se pare ca lucrurile simple sunt cele mai bune. Poate si unde ma simt intoxicata si full zilelel astea, dar jur ca am mancat cu cea mai mare pofta aceasta bucata de somon tavalita prin susan si perpelita cateva minute in tigaie, dar mai ales orezul basmati de langa ea, inabusit la modul cel mai banal in apa cu sare.
Ah, si daca tot vorbim de placeri simple, auncati un ochi si pe blogul lui Mihai, care fix asa se numeste: http://placerisimple.wordpress.com.
Am fugit sa fac chestii ca de nu, anticipez maine la brunch-ul clubului de carte o mare foame. De literatura:p
tags: dieta, fish, orez, orez basmati, peste, somon 10 comments »
January 7th, 2011 at 12:39 pm
Mmm susan negru. De unde? 🙂
January 7th, 2011 at 12:40 pm
clar de literatura, pai cum altfel :D?
January 7th, 2011 at 12:43 pm
Bogdan, intre altele:
http://www.paradisulverde.com/Magazin-On-line/Altele/Oleaginoase/SEMINTE-SUSAN-NEGRU-BIO-330g-MEDILINE.html
http://www.spicemarket.ro/Condimente/Susan-negru/
+ uneori plafar sau alte magazine cu bio stuff
January 7th, 2011 at 12:49 pm
Multumesc de reclama. Si pupici pe burtici.
January 7th, 2011 at 12:53 pm
Aloooo…mai usor cu intimitatile cu teh wife 😛
January 7th, 2011 at 12:57 pm
Sorry, Mishu. Ce sa-i faci, am ramas cu obiceiul asta de cand a fost Elena graviduta.
January 7th, 2011 at 1:09 pm
Somon. O sa inaugurez cu el tigaia-gratar tefal primita de la mama. O sa caut si susan d-asta negru, m-ai convins. Da’ am voie in loc de orezul simplu sa fierb niste tagliatelle simple, din celea cu ou? Numa ele si niste sare si niste piper negru. Atit!
Great, now i’m hungry!
PS: E adevarat ca femeile care cresc in ele oameni au dificultati in a se imprieteni cu mirosul de peste? Orice peste?
January 7th, 2011 at 1:12 pm
merge si cu paste, cum nu, ORICE merge cu paste.
despre femeile cu surpriza, nush ce sa zic, ca eu nu-s chiar una tipica. n-am niciun fel de aversiuni alimentare sau olfactive, afara de alea pe care le aveam si inainte. in schimb, am devenit mai sociopata si vehementa:)) oh well, i blame it on hormoni.
January 7th, 2011 at 8:33 pm
My eye caught teh susan negru instant! Asa deeeeeci! Pai atunci trec la nivelul urmator: in Japonia se fac dulciuri cu susanul negru (susan pisat, nu boabele intregi) 🙂 Am mancat inghetata de/cu susan negru si diverse alte dulciuri din aluat/coca de orez cu o crema de susan negru, budinca etc.
Uite la ce ma refer: http://beyondboulder.wordpress.com/2008/05/29/kuro-goma-purin-black-sesame-pudding/
si
http://www.wonderhowto.com/how-to-make-japanese-black-sesame-ice-cream-206071/
Alta idee cu susan: dressing de salata. In Japonia exista deja ambalat si este divin. Iarasi, semintele de susan sunt pisate si se mai adauga ulei de alune sau alte ingrediente yummy.
Uite: http://japanesefood.about.com/od/japanesesaladdressing/r/sesamedressing.htm
sau cremos:
http://www.food.com/recipe/nonas-japanese-creamy-sesame-salad-dressing-252395
😀
January 19th, 2011 at 11:37 am
[…] Azi n-am pentru voi o reteta (noi la pranz mancam iarasi asta – http://easypeasy.ro/2011/01/placeri-simple, ca inca n-am depasit momentul “orez basmati egal love”), dar am o recomandare. Si […]