paine de casa

paine-de-casa paine de casa la masinapaine de casa - chifle paine de casa cu masline

Buna dimineata! E Cornu time! Plecam acushica. Cu o oala de ciorba de burta de la Vulturul si-o varza calita cu purcel, productie proprie. Si pentru ca ieri am citit la Adi un post foarte interesant despre intelepciunea domestica si cum sa facem sa nu aruncam mancare, va las cu cateva retete de paine de casa. E usor rau sa-ti faci in casa painea pe care o mananci in fiecare zi, plus ca-i mai sanatos si mai economic. Gata, am fugit, cand ma intorc, sa miroasa a paine de casa in tot cartierul, k?

http://easypeasy.ro/2010/11/painea-noastra-cea-de-toate-zilele/

http://easypeasy.ro/2010/12/omg-chifle-de-casa/

http://easypeasy.ro/2011/01/s-aveti-un-naan-bun/

http://easypeasy.ro/2009/04/primul-paste-in-casa-noua-2-paine-alba/

http://easypeasy.ro/2011/01/paine-de-casa-cu-masline/ 

tags: , , , , , , 3 comments »

3 Responses to “paine de casa”

  1. Zazuza

    daca iti aduci tu aminte noi am discutat de mult despre chestiunea asta si ajusesem la niste concluzii frumoase. cea mai frumoasa e recycling cooking pe care noi il aplicam cu succes :D. ma bucur ca din ce in ce mai multi oameni inteleg sa aiba grija sa nu mai arunce mancare.

  2. cookie

    asa e:D eu am un sentiment foarte bun la sfarsit de saptamana cand, inainte de cumparaturile saptamanale, frigiderul este aproape gol. si nu pentru ca am aruncat ceva.

  3. Adi Hadean

    week-end fain! eu am pus la crescut maiaua pentru o tură de pâine integrală. mâine va mirosi tare fain la noi în casă:).

Back to top