vulturul, my love

varza acra cu ciolan

De doua zile aveam o pofta teribila de varza acra cu ciolan. Ceva de groaza, va zic! Intai am zis ca las’ ca trece. N-a trecut. Asa daca tot m-am intalnit ieri cu Zu sa mergem la DM (unde i-am facut o prezentare de produs de zici ca-mi luam comision, nu alta; ceea ce, by the way, m-a facut sa imi reconsider parerea ca nu as putea sa lucrez niciodata in vanzari – apparently I could)… deci, ziceam, daca tot am trecut razant pe langa Vulturul, pofta a invins, Zu a tras pe dreapta si eu am intrat sa-mi comand pentru mai tarziu un ciolan cu varza. Cand m-am urcat din nou in masina, am inceput cu luxul de amanunte, de-am bagat-o pe Zu in boala si-a trebuit neaparat sa ne intoarcem sa mancam la Vulturul. Pai ciorba de burta si ciorba de fasole cu salata de ceapa, pai carnati de casa, pai chiftele cu sos si cu piure… the works. Am plecat rostogol, cu minunatia de ciolan la pachet. Pe care Pufix-the-man l-a transat acasa frumos, de-am mancat eu azi la pranz pana mi s-a facut… bine. Da’ ce bine!

Doamne, multumesc pentru ciolan, pentru varza si pentru minunat loc pe pamant, Vulturul. Cea mai buna varza, cel mai bun ciolan! A zis Nugget sa va zic.

tags: , , 5 comments »

5 Responses to “vulturul, my love”

 1. Rufy

  Nugget knows best! 🙂

 2. ambasadoarea

  Ce amuzant mi se pare! La inceputul sarcinii, cand imi era rau si greata si vomam, mancam de spargeam varza calita sau sarmale sau zacusca, cica mancaruri grele, pe naiba, eu n-aveam nimic de la ele, dar daca mancam o lingurita de iaurt sau o para… well, directia era una singura 😀 A, si-asa am tinut-o cu poftele astea pana-n era noastra (7 luni jumate) cand am zile demente, de genul “Azi vreau sunca, din aia de la tara”, “Azi vreau IAR sarmale de la soacra-mea”, “Azi vreau carnati”, etc. O, si daca nu mananc cat mai repede, as putea sa mor, nimic nu mai conteaza 😀

 3. Zu

  So, I will go back, pentru ciolan!!! :-)))

 4. powerpuffcookie

  Zu, il luam si pe Bu, pentru ciorba de Burta:D

 5. cafea_amara

  Iui..o sa fie una bucata nugget gurmand/a!

Back to top