weisswurst cu cartofi la tava
In asteptarea unei saptamani ce se anunta pe fuga, cu pranz in stil occidental (sandvis sau salata) si cina de inspiratie asiatica, preparata pe loc in fiecare seara, sa ne bucuram zic de aceasta tava cu cartofi si weisswurst, al carei singur secret este calitul unei cepe mari taiata marunt impreuna cu trei-patru legaturi de marar proaspat si doua linguri de paprika. Amestecul asta se pune in tava peste cartofi si weisswurst (pe care noi ii cumparam de la Angst btw), se adauga ciupercute intregi, se completeaza cu nitica apa si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru o ora or so, intorcand din cand in cand cartofii. Se mananca bine cu muraturi. Enjoy!
March 14th, 2010 at 11:19 am
simplu si delicios!
March 14th, 2010 at 3:10 pm
O sa incerc saptamana asta! 🙂
March 14th, 2010 at 5:49 pm
delicios,intr-adevar,iar aditia de ciupercute e o idee minunata!
March 16th, 2010 at 10:24 pm
dupa cum am spus, am testat reteta in seara asta 🙂
tasty, thanks
March 16th, 2010 at 10:33 pm
glad u liked it:D