valentine’s day fried chicken party

p1110117

Zis si “masacrul Floriol”, acest episod decadent din viata noastra nu putea sa treaca neobservat sau fara urmari. Nu mai stiu a cui a fost ideea sa facem deep fried chicken sambata noaptea, dar cert e ca batuse lejer de trei dimineata si noi inca mai mancam… Puiul prajit in doi litri de ulei este bun, este foarte foarte bun, damn it! Tavalit prin mujdei si servit cu cartofi la cuptor si salsa picanta cu ardei iute si busuioc, acest devil treat iti bucura papilele in such a way ca vina de a te umfla cu mancare soioasa in mijlocul noptii se topeste in gura. Si ca si cum asta nu era destul, mai vine si Dan cu un borcan de carne sarata si afumata, tinuta in untura, care sa completeze, alaturi de castraveti si gogosari murati via mama, un razboi crancen, al nostru cu caloriile. Reprobabil episod, udat cu vin de la domnu’ tata lui Mazi si incheiat festiv cu narghilea (by the way, treaba cu “ce-ar fi daca am pune mujdei in apa de la narghilea?!” – wicked:O, gotta try that some time:)))). Kissing – off!

tags: , 8 comments »

8 Responses to “valentine’s day fried chicken party”

 1. Mishu

  Parafrazand versurile lui Lazyboy “oh Johnny, it was ugly, there was fried chicken, potatoes and salsa everywhere”. Damn that was GOOOOOD!

 2. Florin

  next time pune o sticla de brandy sau de rom in loc de apa in narghilea (merge si cu d’astea mai ieftine, romanesti) :))

 3. emili

  it was MYYYYYY idea!!! nu va faceti ca ploua, va rog. ar trebuie sa se tina minte forever and ever considering ca a venit de la o obsedata de kilograme ca mine 😛

 4. powerpuffcookie

  ah bibi thanks a bunch:))))

 5. Mishu

  Florin, sponsorizezi? Adica, pui ceva sub brad sau doar dai sfaturi de de la distanta?

 6. Florin

  sponsorizez cu un Alexandrion, no problem :)) iar daca aveti voi si altceva in afara de tutun (wink, wink :)), atunci aduc si un Jack sau un Hennessey daca e cazul

 7. cookie

  altceva decat tutun?! hmm… melasa?:)))

 8. mazilique

  nu! punem coriandru!!!!!


leave a replyBack to top