doua feluri de crema de branza
Din seria “nu mai mancam porcarii”, am facut weekendul asta “Almette” de casa. Si judecand dupa reactia colegilor de birou, carora le multumesc pe aceasta cale pentru ca se sacrifica zilnic in numele stiintei, crema mea de branza a iesit chiar gustoasa. Pe alese:
- cu ceapa verde si patrunjel
- cu boia si cayenne pepper
Se face intr-o clipita, din urda proaspata, crema de iaurt sau smantana slaba. Asezonata cu ce va place. Tzac pac.
In rest, daca va intrebati ce-am mai mancat de cateva zile incoace, stay tuned, pentru ca involva spaghete cu nimic si supa la plic:))
tags: branza, breakfast 4 comments »
October 21st, 2009 at 10:57 pm
Imi aduce aminte de momentul cand am ‘gatit’ crema de branza rosie – cu zeama de sfecla – pe la 7 ani. Am niste prieteni care inca mai au reteta. Ah, when we were young…
October 31st, 2009 at 5:54 pm
buna, buna! tocmai ce am citit despre tine si mazilique. Sunteti vedete, gata! Asa de speciala m-am simtit cand am citit despre voi, asta pentru ca stau de vorba cu cineva si mai special! Sa o tineti tot asa! Si vezi ca vine postul craciunului din 15 noiembrie cu dezlegare mare la peste…iar tu esti maestra in ale pestilor…ca doar esti rac…si te intelegi bine cu ei 🙂
November 17th, 2009 at 11:37 am
Si eu fac “Almette” de casa si cremele de branza din magazin chiar nu-mi mai plac. Am incercat o multime de variante. Cel mai mult imi place varianta verde – cu ceapa verde, marar si ardei verde. Chiar iese verde si e delicioasa. Uneori fac cu ardei rosu si rosii despielitate si dessamantate si iese…. rosie of course 🙂 Sau cu putin chimen si slaninuta afumata. Si cu crema de hrean e foarte buna 😉
November 17th, 2009 at 1:27 pm
slaninuta afumata si chimen sounds great:D o sa fac diseara, ca am si, si. thanks!