pui provensal

pui-provensal-01

v-am ramas datoare cu reteta de pui provensal. e basically o tocana cu zeama, la cuptor. cu pui uns cu boia si ulei de masline, cartofi noi, morcovi, vinete, ciuperci, ardei gras, ceapa verde, usturoi, ardei iute, rosii, marar si patrunjel. afara de rosii, care se adauga pe la jumate, totul se pune in tava de la inceput. important e ca mancarea noastra sa aiba destul lichid, nu e o tocana scazuta. daca e nevoie, mai completati cu zeama.

pui-provensal-02 pui-provensak-03

se serveste fierbinte, dar merge si reincalzit! si e bun de tot cu mamaliga, dar eu n-am avut, pentru ca mi-a fost asa de lene dupa ce-am gatit doua zile in continuu, ca am zis pas! anyway, a fost grozav de bun i tell you, si easy peasy de facut:) singurul defect al puiului provensal e ca e french. si nu stiu daca am apucat sa va zi: i hate the french! there, i said it!:P

pui-provensal-04

tags: , , 4 comments »

4 Responses to “pui provensal”

  1. Lady Io

    I hate the french too, dar la mancare sunt totusi greu de intrecut francezii. Mai ales cei din Provence 🙂
    Sunt bine reteta ta, cred ca o s-o incerc si eu.

  2. Zazuza

    aoleu, acuma sunt la dieta :))

  3. Oana

    Cineva participa la un concurs cu aceasta reteta http://www.facebook.com/photo.php?fbid=178586392239972&set=a.176910792407532.34719.124685624296716&type=3&theater

  4. cookie

    of. da. ca participa cu reteta, asta nu-i problema. dar e luata poza ca atare…

Back to top