varza ca la cluj
varza ca la cluj e asa, un fel de sarmale ‘despachetate’. pentru cineva care n-a facut niciodata sarmale, e un inceput bun. pentru cineva care avea niste varza de la mama-sa si niste carne tocata ramasa de la lasagna, it seemed like the perfect choice:)
se face foarte usor varza asta, zau. calesti carnea cu ceapa, condimente si putin bulion sau sos de rosii. separat se caleste varza cu 2-3 linguri de ulei de masline, paprika dulce, piper si chimen. se amesteca totul intr-o ulcica, poti sa pui si o ceasca de orez fiert daca vrei. se serveste aburita, cu smantana rece. eu sunt in perioada ‘smantana cu patrunjel de la napolact’ – foarte gustoasa, dar plina de porcarii:P
tags: meat, varza 2 comments »
April 1st, 2009 at 3:11 pm
varza e murata, nu?
April 1st, 2009 at 6:06 pm
da! am vazut eu 😀