reteta easypeasy: breinz, we haz dem

copy-of-p1020671

nimeni nu ar trebui sa fie silit sa vada creier crud, decat in chip de pedeapsa pentru ca a facut ceva foarte foarte rau! si pe mine nu ma lasa sufletul sa va arat pozele cu acesta, they’re fugly. mai bine sa incepem cu inceputul, cand tocam ceapa rosie si 4-5 fire de ceapa verde, ardeiul rosu, galben si portocaliu, pentru variatie de arome si culoare, (au le Mega Image pachetel congelat de la Delhaize, o minunatie:D), cimbrul si patrunjelul.

creierul se pregateste pentru gateala asa: se pune intr-un vas adanc impreuna cu o mana de sare si o lingura doua de otet. peste el se toarna apa clocotita si se lasa sa stea asa in apa vreo zece minute. apoi se schimba apa. apoi sa clateste cu apa rece pana cand arata asa, sa zicem, curat:p

intr-o tigaie punem la calit creierul si amestecul de legume si verdeturi, impreuna cu 2-3 linguri de ulei de masline. mestecam in nestire, pana cand creierul prinde o culoare frumoasa si ceapa e frageda.

copy-of-p1020669 copy-of-p1020673

copy-of-p1020676 copy-of-p1020679

cand e gata, spargem doua oua peste amestecul de creier si legume, potrivim cu sare si piper si amestecam pana s-au scrambled.

copy-of-p1020685 copy-of-p1020686

acum, pentru servire, nothing beats chifla scobita mazilique-style. asadar, scobesc o painica de cartofi, infig in ea o foaie de salata, doua trei linguri de amestec si tadaaam, avem o cina grozav de buna.

copy-of-p1020693 copy-of-p1020698

ah, merita mentionat ca desi contine ceapa (which he HATES) si creier (which he HAS, but still HATES), mancarea mea easy peasy a fost testata din proprie initiativa de pufix the man si primita cu mumbles of  pleasurable words la adresa geniului meu gastro-nom-nom-nom-nomic!

copy-of-p1020691

tags: , , , Comments Off on reteta easypeasy: breinz, we haz dem

Comments are closed.

Back to top