reteta easypeasy: inimi de pui cu patru feluri de ceapa

copy-of-p1020207

in romania poti sa cumperi inimioare de pui doar impreuna cu pipote. in acest mod simplu, sunt satisfacute atat nevoile mele, cat si ale lui Benjy, catelul de parcare subterana, cel mai cuminte catel din lume.

tocanita easypeasy din inimi de pui se face cu patru feluri de ceapa: arpagic, ceapa rosie, ceapa verde si ceapa regular. cu arpagicul e mai greu, curatatul lui e o intreaga aventura, deloc placuta si fairly time consuming:P

inimile de pui se fierb cu sare grunjoasa, pana se inmoaie bine. apoi se calesc in ulei de masline, cu ceapa si mult piper.

copy-of-p1020211 copy-of-p1020219

ca garnitura am facut cartofi noi la cuptor (cu coaja cu tot), taiati rondele potrivit de groase si stropiti cu un mix de ulei si apa la care am adaugat marar si usturoi. 

copy-of-p1020186 copy-of-p1020180

copy-of-p1020193 copy-of-p1020247

final touch: cateva legume la gratar!

copy-of-p10202631

tags: , , , 2 comments »

2 Responses to “reteta easypeasy: inimi de pui cu patru feluri de ceapa”

  1. Cris

    Deci ma omori cu pozele astea! Cu ce le pozezi? Aparat profi sau ce? Si cum de ai atata lumina in casa?! (drooling, of course…)

  2. powerpuffcookie

    aparatul e un Panasonic Lumix DMC-FZ28, cat despre casa, dap, e foarte luminoasa si lovely, mai ales dupa-amiaza:D ce-avem aici insa e 100% artificial, fiind trecut de miezul noptii;)

Back to top