reteta easypeasy: inimi de pui cu patru feluri de ceapa
in romania poti sa cumperi inimioare de pui doar impreuna cu pipote. in acest mod simplu, sunt satisfacute atat nevoile mele, cat si ale lui Benjy, catelul de parcare subterana, cel mai cuminte catel din lume.
tocanita easypeasy din inimi de pui se face cu patru feluri de ceapa: arpagic, ceapa rosie, ceapa verde si ceapa regular. cu arpagicul e mai greu, curatatul lui e o intreaga aventura, deloc placuta si fairly time consuming:P
inimile de pui se fierb cu sare grunjoasa, pana se inmoaie bine. apoi se calesc in ulei de masline, cu ceapa si mult piper.
ca garnitura am facut cartofi noi la cuptor (cu coaja cu tot), taiati rondele potrivit de groase si stropiti cu un mix de ulei si apa la care am adaugat marar si usturoi.
final touch: cateva legume la gratar!
tags: cartofi, chicken, main course, reteta easypeasy 2 comments »
March 31st, 2009 at 1:55 pm
Deci ma omori cu pozele astea! Cu ce le pozezi? Aparat profi sau ce? Si cum de ai atata lumina in casa?! (drooling, of course…)
March 31st, 2009 at 3:46 pm
aparatul e un Panasonic Lumix DMC-FZ28, cat despre casa, dap, e foarte luminoasa si lovely, mai ales dupa-amiaza:D ce-avem aici insa e 100% artificial, fiind trecut de miezul noptii;)