facile, facile come aspremere un limone
Adica easy peasy lemon squeezy Italian style: pui pesto cu ciuperci si mozzarella, o cina lejera, fara efort, gata intr-o clipita. Pai se ia un piept de pui, se “croieste” in el un buzunaras unde se indeasa pesto si felii grasane de mozzarella. Sare, piper si nelipsitul mix de condimente mediteraneene oregano-paprika-garlic, ulei de masline picurat peste pui, cateva ciuperci si rosii cherry aruncate in tava cu puiul buzunarit si tadaaa, cca 30 de minute la foc mic later, avem o masa grozava.
Merge bine cu salata verde cu lamaie sau cu un cartof taiat in sferturi si rumenit la cuptor cu rozmarin si usturoi. Buon appetito!
tags: dinner, Italian, pui 5 comments »
January 19th, 2010 at 12:27 pm
arata absolut demential!! 🙂 thank you for another easy peasy meal!! sotul meu a vazut aseara poza de la ciulama si a racnit “de-asta vreau maine!!” noroc ca am mai intrat azi o data, am simtit eu ca trebuie sa gasesc ceva mai usor de facut! 😀
January 19th, 2010 at 12:38 pm
sotul are gusturi bune, sa stii ca nici eu n-as da ciulamaua pe pui pesto:))))) spor!
January 19th, 2010 at 10:55 pm
mancarica asta are numai ingrediente care imi plac mie mult de tot!
May 15th, 2011 at 2:55 pm
se zice spremere 🙂
May 16th, 2011 at 1:34 pm
stupid google translate:))