my girl

“… si-mi dau seama ca la 20+ ne purtam our insides out, suntem plini pana la refuz de adevarurile noastre personale vii si fierbinti, care freamata nonstop sub o coaja atat de subtire, gata sa izbucneasca la orice intepatura. si in timp cumva adevarurile astea se cristalizeaza si se retrag, devin sambure, asa incat la 30+ [varsta la care, citez, “femeia e o piersica zemoasa”, i’ll keep that in mind :)], adevarul meu este probabil de dimensiunea unui sambure de caisa si invelit intr-o coaja tare tare, care on the bright side il apara de aceasta viata care ne indeasa in cutiute, insa pe de alta parte il apara si de mine care uneori am impresia ca nici nu-l mai am.”

fabrica de jucarii, noiembrie 2009

Happy birthday, Boo! Je t’aime tellement j’ai eu cette trranslated en français en utilisant Google Translate, et vous savez combien j’aime les Français. Mais pour vous, je mange un croissant tous les jours et des vagues un french toast sur les rues de Paris, oui, vous êtes ce spécial pour moi. Je suis sûr que cette traduction suce et je peux aussi bien avoir écrit dans une langue je connais, mais le fait demeure, et c’est tout ce que vous devez retenir pour cette merde, je vous le disais, tout ce que vous devez savoir est que je táime. Tu es mon Paris, my girl, my Boo.

http://www.youtube.com/watch?v=rBQ2xc6jjJs

tags: , , , 11 comments »

11 Responses to “my girl”

 1. boo

  ok, you made me cry. si stii ca eu sunt a heartless bitch :).
  i love you so much too! <3

 2. cookie

  i know my french sucks, dar asta e hardly un motiv de plans:D ah, doamne, iubesc ziua ta de nastere, cum iti ziceam azi, e my favorite birthday, besides mine ofc:)) ziua in care i can be as corny as i wanna si iti pot declara vesnica mea iubire, ca nu e ca si cand you can shush me on your bday:D deci, da <3

 3. andr

  what a nice post, cred ca m-a emotionat asa de dimineata caci este si ziua mea! eram convinsa ca boo e scorpioanca.. la multi ani Boo si ma bucur ca ai o prietena asa de buna care si gateste bine!!

 4. zuza

  la multi ani boo, don’t really know you, but I still love you ;)) tot ce iti doresti!

 5. alina

  La multi ani pt Boo! :*

 6. emili

  ah, how sweet 🙂 Happy birthday Boo!!!!

 7. Ana

  La multi ani Boo!
  O urmaresc de mult pe Cookie, si daca ea te iubeste asa mult, inseamna ca esti o persoana really amazing si foarte norocoasa cu asa prieteni!

 8. boo

  multumesc 🙂

 9. Carolina

  Cat de frumos si emotionant……

 10. georgiana

  super

 11. iulia

  Vreau si eu in grupul mamelor, se mai poate? Am o mica tirana de 8 luni care nu mai vrea sa pape legume si carne….deloc. I need help! Fie ti mila! 🙂

Back to top