avanpremiera
Buna dimineata! Sper ca sunteti bine. Ah, abia astept sa va povestesc despre cel mai lung weekend cu gratar, despre cum am primit cadou un salau intreg, proaspat-proaspat, si despre minunatele tarte cu zmeura ale lui Boo. Nu stau bine cu timpul, dar am zis sa va dau un sneak peak aici, sa va tin “calduti” pentru cand imi adun eu vorbele. In curand.
tags: gratar, salau in crusta de sare, tarta cu zmeura, teasing 10 comments »
May 25th, 2011 at 11:20 am
asteptam cumintei 🙂 …tartele alea cu zmeura suna intradevar minunat 🙂
May 25th, 2011 at 11:25 am
ma rog, cumintei e mai degraba o metafora :))
May 25th, 2011 at 8:06 pm
Grabeste-te cu tartele alea ca mi se strica zmeura in frigider! :))
May 25th, 2011 at 9:02 pm
uf, pai boo e la lisabona pana in weekend. eu zic sa mananci zmeura:))
May 25th, 2011 at 10:20 pm
o fi frumoasa lisabona, dar abia astept sa se intoarca Boo, trebe neaparat sa stiu care i treaba cu zmeura aia :))
May 26th, 2011 at 7:59 am
Cris, pana una alta, mai bine fa prajitura cu lamaie. (clar! am o obsesie deja :)) )
May 26th, 2011 at 10:45 am
Pai….n-am lamai ecologice! :((( si am auzit ca la alelalte trebuie sa speli aprig!…(asta a fost doina lenesului)
Daca tot e Boo (incantata de cunostinta!) la Lisabona, nu ne aduce si noua niste piri-piri? 😀 …ca al nostru s-a terminat. Dam la schimb piment d’Espelette.
May 26th, 2011 at 10:59 am
do yourself a favor cris si lasa lenea, freaca lamaile, thank me later:))
May 26th, 2011 at 11:24 am
dadada, asculta ce zice Cookie, n-o sa iti para rau, promit!
May 29th, 2011 at 3:17 am
Cris, am citit prea tarziu 🙁 – dar daca te consoleaza cu ceva abia am avut timp sa facem un minitur de oras in Lisabona, ca n-am fost in concediu din pacate. Next time :D. Orice pentru condimente, I always say :))))