legume la cuptor cu otet balsamic si carnaciori
Obiceiurile mele alimentarea au luat-o razna complet. Stiu ca la noi acasa este de groaza pamantului, ca avem zugraveala-n nari si calcam pe straturi si straturi de moloz, dar chiar sa ajung sa mananc cornflakes cu maioneza… asta-i asa, din calea-afara de aiurea. Ei, si cu acest sentiment pronuntat de vina pentru crime comise impotriva propriei persoane pe care o iubesc pana-n varful degetelor, m-am dus aseara acasa, am luat taurul de coarne (adica internetul la periat), ca sa gasesc o reteta ce se putea face numaidecat si cu ce-aveam prin frigider. Ceea ce nu era mult.
Am gasit in cele din urma ceva simpatico-adaptabil: legume rosii in tava, cu otet balsamic si carnaciori. Intai am pus la copt niste ardei rosu, morcov si ceapa, stropite cu ulei, otet si sos de soia. Asezonate cu piper, cimbru si sare. Cand s-au inmuiat legumele astea mai tari, am adaugat doua rosii si doi carnaciori Plai taiati rondele. Am mai lasat la cuptor tava vreo 10 minute.
La coada am decorat-o cu frunze de busuioc din ghivecele mele spornice si-am mancat foarte bine, cu paine neagra unsa cu mustar de Dijon.
Maine e cleaning party la Casa-di-Pufix, no food, just beer. Have a good weekend everyone:)
tags: carnati, legume la cuptor, otet balsamic, rosii 6 comments »
July 30th, 2010 at 1:39 pm
Absolut delicious! as mai fi mancat o portie 🙂
July 30th, 2010 at 1:42 pm
vai ce ma bucur:D (Cri e colega mea “de banca”)
July 30th, 2010 at 4:34 pm
ce culori imbietoare! cand o sa ma apuce iar cheful de bucatareala, sigur fac si eu asa ceva! mniam!
July 30th, 2010 at 5:09 pm
este asa de bun ca deja am prozelit pe-aici pe la birou niste doamne, care as we speak sunt la piata cu sacosa de legume si in cautare de carnati:D
July 30th, 2010 at 5:59 pm
Eu sunt porc 🙂 Am moloz si haos in casa dar a gatit mama diverse lucruri yummy 😀
July 31st, 2010 at 9:56 pm
mama, cookie, cat de bine arata! jur ca imi ploua in gura as we speak! 😀